Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/1873045 www.bgdnes.bg

Денис Родман: Не знам коя е тая Николета!

"Това е само една игра! Не приемам нищо на сериозно! Не познавам нито един от другите участници и не знам коя е Николета"
Това заяви пред "България  Днес" баскетболната легенда от НБА Денис Родман. Вчера рано сутринта мегазвездата кацна с полет от Истанбул по къс ръкав, жълт анцуг, слушалки в ушите, неизменните черни очила и шапка с козирка.
"За България знам единствено, че има много красиви жени, и се надявам да се убедя отново лично в това. Защо да не си намеря и българско гадже?", попита с усмивка Денис Родман. Ексцентричният баскетболист е в България като специален участник в най-новото грандиозно риалити по ТВ7 "Къртицата", чиято премиера се състоя снощи.
Самият Родман вече е печелил веднъж "Къртицата" в САЩ през 2004 г. Тогава той взе и наградата от 222 000 щатски долара.


"Родман е като Бекъм във футбола. Всички го обожават. Надявам се в Мача на звездите, който ще е на 24 април, той да изпълни думата си и да играе, а не както миналата година, когато беше само гост", каза и Тити Папазов, който очакваше появяването на баскетболиста и свитата му заедно с журналистите.
Освен бившия баскетболист на "Чикаго Булс" и "Детройт Пистънс" в предаването "Къртицата" вчера влязоха 10 български звезди и 9 обикновени хора. В базата вече ги очакваха и техните домакини - кокошки, пъстърви и две прасета. Днес към всички ще се присъедини и Денис Родман.
Още в началото на играта участниците бяха отвлечени без право на протест или последна среща с близките си хора.
"Майко мила, лошо ми е", проплака плеймейтката Николета Лозанова при влизането си в базата. На г-жа Божинова й призля от миризмата на прасета и домашни животни, които участниците ще си "чуват" до края на юни. Другата БГ звезда в шоуто – Азис, всячески се мъчеше да успокои дружката си Николета с думите: "Спокойно, мила, не гледай натам, мисли за хубави неща", разбра "България Днес" от хора, присъствали на терен в играта.

Лили АНГЕЛОВА

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама