Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/1875861 www.bgdnes.bg

15 см ощастливиха Николета

Николета Лозанова се радва на 15 сантиметра.

Тук обаче не става дума за мъжко достойнство и секс, а за нейната височина. В кадър за риалитито "Къртицата", където участва, Ни Ло е показана като 176-сантиметрова тигрица. А всъщност тя е не повече от 160 сантиметра.

Съпругата на Валери Божинов и бивша на Ники Михайлов, Жоро Главата, Владо Арабаджиев и други е снимана пред разграфена на сантиметри стена. Точно като в чужбинските полицейски участъци, където жертва или свидетел на престъпление се опитва да разпознае хайдука по ръста му.

Реклама


Силиконовата пловдивчанка с изкуствен тен и силиконови цици не е единствената, която е със завишени сантиметри за "Къртицата". Жени Калканджиева, 173 см, е показана като 181-сантиметрова. Главата на Емануела опира 177-ия сантиметър, което е с 6-8 см повече от истината.


Деян Донков също е преувеличен до 192 см.
Никой от гафовете обаче не е така забавен като "порастването" на Николета Лозанова. Ако тя наистина бе 176 см, щеше да остави далеч зад себе си 155-сантиметровата чалгаджийка Мария, Деси Слава - 1,60 м, Галена и Гергана.


Точно заради малкия ръст на Лозанова-Божинова Жени Калканджиева я бе нападнала. Шефката на "Визаж" с лед в гласа обясни, че 160-сантиметрови жени с перверзно излъчване не могат да се наричат модели и манекенки. Последва лют отговор от Ни Ло, че Жени завиждала на успеха й.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама