Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/1875886 www.bgdnes.bg

Джаро палува с две мацки наведнъж

Няма кой да го бие този Джаро и това си е! И по страховитост, и по свалячество. Михаил Билалов, без да си дава много зор, омая две мацки наведнъж.
Случката, която трябва да влезе в учебниците по донжуанство, се разигра в сряда вечерта на ежегодното раздаване на театралните награди „Икар“. Повече за бляскавата церемония четете на страница 35.
Михаил Билалов се появи в Народния театър тихомълком, но женските радари го засякоха на минутата. Накацаха го като мухи на мед. Суперлативите не закъсняха - основно го поздравяваха за мафиотската му роля в кримисериала "Под прикритие", но не пропускаха да похвалят и театралните му образи.


Билалов се опита да се скрие от женското внимание. Отиде при бармана на кетъринга зад отрупаната с вина и чаши шведска маса, но така само насочи интереса към себе си. Пищна брюнетка в прилепнала синьо-зелена фланела успя да открадне десет минути от времето на Билалов, но той изгуби интерес и тактично се разкара от компанията й. Секунди по-късно му се присламчи червенокоса млада дама, която успя да разсмее Джаро поне пет пъти - нещо, което не всеки може да постигне. Докато бе с рижавата изкусителка, Билалов успя да обърне минимално внимание и на Мариела Станчева, убийствено къдрава млада актриса.


 Билалов определено е повече плейбой от Христо Сираков. И по-важното - той е с повече класа от него! С изключение на факта, че му свършиха носните кърпички и подсмърчаше неприятно. Билалов е пипнал кофти вирус и е грипозен.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама