Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/1875912 www.bgdnes.bg

Ефектна боза с чичо Брус

Ракета, изстреляна от Космоса, унищожава столицата на Великобритания.

Ама наистина - ясно се вижда как Бъкингамският дворец и атракционът Окото на Лондон се разбиват на пух и прах. Ракетата е пусната от... американския президент. Той обаче е подменен от зъл двойник, който иска да завладее света. В подобен сценарий няма как да не се покаже Брус Уилис - той е дежурен по спасяване на човечеството.
Така се развива сюжетът в "G.I. Joe: Ответен удар", новия филм по кината у нас - премиерата му е утре. Почитателите на екшъните, видеоигрите и комиксите ще останат доволни, но феновете на Бергман и Фелини горко ще плачат. От лентата на режисьора Джон Чу зъбите ви могат да изпадат, толкова ярки и шумни ефекти има. И още повече захаросани банални екшън реплики.


Който не е чувал, Джи-ай-Джо, както се произнася името на филма, са военни факири, използвани за хиперсекретни и опасни мисии. Те са като най-тайното подразделение на тюлените, но минали през десеторно по-тежко обучение. В един слънчев ден елитните войници са нападнати от собствените си колеги и избити почти до крак. Живи остават само героите на Дуейн Джонсън-Скалата, Чанинг Тейтъм и Бьонг-Хън Лий.
Те разкриват преврата в Белия дом и тръгват на вендето-спасителна акция. Успяват да привлекат и Джо (Брус Уилис), пенсиониран джи-ай генерал. Следва мощна пуцалка, че и бой със самурайски мечове. Боза, та дрънка!

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама