Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/1878521 www.bgdnes.bg

Би Ти Ви не пуска Краси Радков на "Пирин фолк"

Би Ти Ви окова окончателно своята звезда - актьора Краси Радков. Медията не разреши на талантливия врачанин да направи дует със своята съпруга Станислава Ганчева на популярния фестивал "Пирин фолк" в Сандански. Причината е, че музикалното състезание се предава по конкурентната БНТ.

"Поканихме Краси, но неговият мениджър се оправда, че от Би Ти Ви не го пускат - разкри главният идеолог на "Пирин фолк" Валентин Пензов. - Щяло да има жестоки глоби. А Краси така и така може да дойде, за да придружава жена си Стейси Ганчева. Тя е наш водещ и се справя страхотно вече няколко години. Дето се вика, Краси само да излезе с футболната топка пред хората, ще бъде достатъчно."

Реклама

Радков, известен с ролите си на Гацо Бацов, Братан Братанов-Принципа и Шишо Бакшишо, е изключително популярен в Югозападна България.

Миналата година феновете са поискали от организаторите популярният актьор да бъде поканен за водещ. През 2013-а конкурсът ще се проведе на 7 и 8 септември. Сред изпълнителите личат имената на Бране Ивич, Малин Домозетски, Невена Пейкова, Стоян Джельов, Еми Стамболова и Сашка Васева.
"Очаквайте люти битки на музикалната сцена, направо ще се лее кръв", обяви Валентин Пензов.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама