Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/1878537 www.bgdnes.bg

Делян Добрев чака трето дете

Бившият министърът на икономиката, енергетиката и туризма Делян Добрев ще става баща за трети път.
Добрев и съпругата му научили новината преди броени дни, разбра "България Днес". Щастливият татко не могъл да си намери място от радост, макар бебето да е планирано, а не плод на случайност.

"С жена ми Живка спазвахме овулационния тест, който си беше направила. Може би сме направили детето в дните, когато пазих у нас документите за АЕЦ ДБелене", шегува се бъдещият татко пред колегите си от парламентарната група на ГЕРБ. Точно през януари бившият премиер Бойко Борисов заръча на Добрев "да не се разделя с документите за АЕЦ "Белене" и дори да спи с тях", че да не изчезнат.

Реклама

Преди ден семейство Добреви имаше и друг повод да празнува. Синът им Александър стана на 9 години. Компания от приятели и познати дойде да поздрави рожденика, а с подаръци се отчетоха и всичките му съученици от НУКК - Италиански лицей в Горна баня. 5-годишната сестричка на Алекс Ц Ина, пожела на брат си да продължава да владее женските сърца, а най-добрите му приятели - да стане милионер и да ги покани пак на рожден ден.

Синеоката красавица Живка и Делян Добрев са заедно от 1999 г. Тогава бъдещият министър бил втора година студент в Щатите. По-късно предлага брак на любимата си на пластмасови столчета в заведение на Кенана. "Без романтика. Дадох й пръстен, който много дълго търсих в Хасково. И досега смятам, че тя е жената на живота ми, щастливи сме заедно", радва се Делян Добрев.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама