Реклама
https://m.bgdnes.bg/18-plyus/article/18863404 www.bgdnes.bg

Ето ги най-сочните дупета на лято 2024

  • Риалити героини не оставят нищо скрито 
  • Натали Трифонова, Есил Дюран и ергенката Шермин палят страстите

С края на лятото, уви, затихва и вълната от разголени снимки, с които ВИП мацките заливаха в горещите дни социалните мрежи от плажа. Ето кои родни хубавици какви форми изложиха на жежкия пясък, разпалвайки страсти и вдигайки адреналина на мъжката част.

Реклама

Най-дългоочакваното разсъбличане на ВИП мацка у нас е това на Натали Трифонова. Сексапилната блондинка с безкрайни крака го направи най-накрая - остана само по тънки прашки във водата край не толкова популярен гръцки плаж. Неизвестен автор е запечатал съблазнителните форми на синоптичката на Би Ти Ви, които Натали публикува в социалните мрежи и предизвика същинско цунами от реакции.

Друга известна красавица, която макар наскоро да чукна 55 години, демонстрира, че по нищо не отстъпва по изваяни форми. Певицата Есил Дюран публикува горещи кадри от басейна, с които слага в малкия си джоб много от подрастващите "кифли".

Почитателите на по-заоблените бразилски форми също имат своя фаворитка. Това е най-горещата участничка в последния сезон на "Ергенът" Шермин. Анна Метушева, както е истинското име на силиконовата бомба, не успя да разгърне целия си потенциал пред Алек и останалите кандидатки за неговото сърце, защото си тръгна твърде рано от шоуто и вече е позабравена. Но не и в социалните мрежи, където пищната фурия радва своите последователи с горещи кадри на апетитните си форми. Освен сочното дупе и огромните силиконови бомби на Шермин я правят да изглежда като истинско Барби.

Секси дупе извади и Мис Силикон Жасмина Стоичкова. Носителката на титлата Идол на годината за 2024-а демонстрира нагледно защо е кумир на подрастващите, оставяйки малко на въображението край морския бряг.

Най-скандалната родна ВИП особа в последно време Диона, която предизвика масов гняв, рекламирайки енергийна напитка чрез шмъркане, също изложи на показ фамозно дупе това лято.

Реклама

Не остана по-назад и Ивелина Чоева - прясната съпруга на Сашо Кадиев. По време на медения им месец на екзотичния остров Боракай секси брюнетката се разголи за първи път на фона на природните красоти.

Ергенката Моника Валериева и победителката в "Един за друг" Виктория Зайн също се включиха в състезанието за най-апетитно дупе. Не останаха по-назад и Изи от "Хелс Китчън" и плеймейтката Мартина Юрукова. Коя е най-достойната за победителка и как да подредите класацията, оставяме да решите вие.

Четете още

Прогонената от БФС ергенка Виктория пъчи дупе край Солун

Прогонената от БФС ергенка Виктория пъчи дупе край Солун

Биляна Йотовска вири дупенце през пояс

Биляна Йотовска вири дупенце през пояс

Победителката в "Един за друг" показа фамозно дупе

Победителката в "Един за друг" показа фамозно дупе

МАМА МИА! Натали Трифонова показа сочно дупе

МАМА МИА! Натали Трифонова показа сочно дупе

Реклама
Реклама
Реклама