Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/18868882 www.bgdnes.bg

Галин го закъса със здравето

Певецът сериозно притесни феновете си като сподели, че никак не е добре със здравето

Галин постъпи по спешност в болница преди дни, след като над 8 часа поддържал близо 40 градуса температура. Певецът сам съобщи за това в социалната мрежа, като сподели кадри, на които се вижда, че му вливат лекарства. Показа и термометъра, с който измервал температурата си периодично, преди да реши да потърси лекарска помощ. Няма как да не се забележи, че термометърът е с „пате".

Реклама

След като бе приет в болнично заведение, певецът не е споделял подробности за здравословното си състояние, нито кога ще поднови сценичните си изяви. Явно обаче е по-добре, защото показа в инстаграм онлайн поредица, която следял, както и някои новини, които са му направили впечатление. Преди около 4 месеца Галин пак бе закъсал със здравето. Тогава се бореше с упорит вирус и пак му се наложи да постъпи в болница.

Покрай здравословните премеждия на Галин в гилдията тръгна слухът, че той може да се е заразил с маймунска шарка. В последните месеци има бум на заболяването в Африка, а здравните власти алармираха, че заразата бързо пълзи и в Европа. Над 90% от заразените с маймунска шарка са хомосексуални, а болестта се предава по полов път, по време на телесна близост. Преди 2 години, когато за пръв път се чу за маймунската шарка в Европа, стана ясно, че на континента тя е плъзнала след гей оргии в Барселона и Мадрид. Тогава бяха заразени над 100 хомосексуалисти.

В момента сред гей общностите в Европа отново има бум на заболяването, а Галин доста често пътува и според слуховете се отдава на щури забавления в специализирани сауни и барове. Маймунската шарка започва като обикновен грип с много висока температура, стигаща до 40 градуса, след което тялото се покрива с неприятни обриви, приличащи на циреи. В България също има няколко регистрирани случая, но все още не е ясно дали певецът влиза в мрачната статистика. От снимките, които Галин публикува, не се вижда да има обриви по тялото. Ако обаче наистина е заразен с маймунска шарка, следва да отложи ангажиментите си поне за няколко месеца.

Четете още

БРАВО! Галин спасява болно момче

БРАВО! Галин спасява болно момче

Звезди спасяват дете

Звезди спасяват дете

Ръководилият акцията в Лясковец сяда в стола на Калин Стоянов

Ръководилият акцията в Лясковец сяда в стола на Калин Стоянов

ВИЖТЕ кои фолкпевици катастрофират

ВИЖТЕ кои фолкпевици катастрофират

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама