Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/18902546 www.bgdnes.bg

Вижте 19 участници в "Островът на 100-те гривни" (снимки+представяне) I ЧАСТ

Тази вечер 30 участници започнаха надпревара за 300 000 лв в новото реалити по Би Ти Ви "Островът на 100-те гривни". Ето, кои са те:

1.

Бистра е на 26 години и е мениджър събития.

„Шампион съм на България по художествена гимнастика. Била съм в най-тежките школи в света. Минала съм и през Нешка, и през Илиана", каза тя.

Реклама

2. 

„Инфлуенсърът Еляса забавлява хората, но тях не им пука какъв човек е той. Какъв съм аз има значение само в реалния живот. В играта ще бъда мислещ, потаен и действащ. Разбира се, че бих жертвал абсолютно всеки в играта" твърди той.

3.

Кирил e на 26 години и е управител в нощен клуб.

„Имах зависимост към хазарта и това е най-големият проблем в живота ми. Загубил съм доста пари през годините, които съм нямал и това ме докара до доста проблеми. Най-много ме боли, че ми се наложи да продам бащиния си апартамент, за което ще съжалявам цял живот", заяви той.

4.

Грозденка e на 24 години и се представя, като емигрант в Германия.

„Казват, че съществуват девет вида хора. Е, аз съм от десетия – дивергент! Ще добавя и качествата си на кралска кобра. За смъртоносните змии трябва да знаете, че са срамежливи и не нападат хора, освен ако не са провокирани", обяви Грозденка.

5.

Венцислав e на 31 години.

Реклама

„По професия, а и в сърцето съм пожарникар. Аз съм роден да помагам и да спасявам. Честен и коректен човек съм, а и голям романтик. Мечтата ми е да създам семейство и търся онази жена, която ще запали пожара, който няма да мога да изгася", коментира той.

6.

Дамян Илиев - Дзами e на 33 години и е търговец.

„Аз съм Дзами, някои ме знаят, а други – не. Парите ми идват от мама и имам всичко, което си поискам. Имам толкова свободно време, че мога да правя каквото си пожелая. Всъщност това не съм аз. Аз съм Дамян от София и откакто съм на 14 години работя. Бил съм сервитьор, барман, пощальон, работил съм и в строителна бригада, бил съм и шофьор и какво ли още не. В момента се занимавам с търговия, производство и услуги", представи се той.

7.

Мимо–Гарсия Груев e на 26 години и е съдебен заседател.

„От три години работя в Софийски районен съд. Пред вас стои Мимо-Гарсия, но всъщност съм роден като Димитър. Винаги и за всички, обаче, съм бил Мимо, а Гарсия идва от любимия писател на баба ми. Дори водих дело за името си", каза той, след което заяви, че е гей, но е девствен.

8.

Емил e на 65 години и е преподавател.

„Казано е, че всички професии са от хората, а само три от Бога – юристите, лекарите и учителите. Ще си позволя още една мъдрост: „ Ако искаш една година напред - засей ориз, ако целиш десет години напред - посади дърво, ако се стремиш към сто години просперитет – образовай нацията и възпитавай хората", заяви Емил.

9.

Иван e на 30 години и е управител на магазин

„Аз съм най-големият фен на Глория... Нямам притеснения, защото съм бил аутсайдер, обиждан, даже са ми изсипвали кофата с боклук върху главата. Вече 30 години усмивката е моята защита и не бих позволил на никой и нищо да я пропука. Аз съм чирпанския Кен", сподели той.

10.

Александър e на 28 години и е IT предприемач.

„Баща ми е музикантът Васил Гюров и трябваше да стъпим на Островът на 100-те гривни двамата, но неочаквани медицински причини го спряха в последния момент. Сега тръгвам сам, но нося и енергията на баща си. Парите от наградата са важна цел за мен, защото ще помогнат финансово на каузата, с която съм се заел. Създадох старт-ъп приложение, което стимулира хората да събират отпадъците си разделно и поощрява доброто влияние на човека върху природата" споделя синът на Васил Гюров.

11.

Мая e на 36 години и има собствен бизнес.

„Бях едно от златните момичета на България, завърших отлично образованието си, създадох семейство, отгледах две прекрасни деца и ръководя два изключително успешни бизнеса. Пътят ми обаче никога не е бил лесен. Родена съм в най-бедния район на България, но с много труд, упоритост, инат и известна доза късмет успях да постигна всичко, което искам от живота. Какво харесвам най-много в себе си? Това, че винаги съм "над нещата". При мен няма драма, притеснение или лошо настроение" коментира тя.

12.

Ивайло Секулички e на 37 години и е предприемач.

„Аз съм човек, който обича да се превъплъщава в различни роли – от успешния бизнесмен в голяма корпорация до предприемач с поглед в бъдещето. Опитът ми в бизнеса ме научи на стратегия и усърдие, но в душата ми гори жажда за смелост и спонтанност", обяви той.


13.

Лора e на 26 години и е собствен бизнес.

„Не мога да крия, че съм властна жена с твърд характер. При мен всичко е на всяка цена. Мъже около себе си нямам, защото всичките ме разочароваха. Имам само сина си. Напълно самодостатъчна съм си. Писна ми от мъже с провиснала долна мандибула. Жените пък ме мразят, но винаги се случва така, че хората вършат точно това, което искам от тях ... Вие само гледайте как се прави" коментира тя.

14.

Шериф e на 34 години и е ИТ специалист.

„Възрадвайте се, защото стоите в присъствието на Шерифката! Тук съм, за да благословя този остров с неподправените истини, излизащи от устата ми. Тя не знае филтър и думите ми нямат граници. Това обаче, което първо се забелязва е не големият ми корем, а голямата ми усмивка. Често ми казва, че имам собствена гравитация и привличам хората около себе си. Подценяват ме, защото съм малко по-мазничък, ама като ги разбия всичките и стана един от тримата финалисти, ще видят те", сподели той.

15.

Виктор Гогов e на 48 години и е шофьор на такси.

„Работил съм в криминална полиция тежки престъпления, налагало ми се е да събирам парчета от нарязани хора на Витоша. Докато се изживявах на Уил Смит от „Лоши момчета" със значката на гърдите беше едно, но като се родиха децата и парите започнаха да не стигат, минах в застрахователния бизнес. Сега пък карам такси по софийските улици", обяснява Гогов.

16.

Кънчо e на 26 години - студент по право и DJ.

„За старото поколение ние сме чалгаджии и наркомани. Няма да бъда нито прокурор на едните, нито адвокат на другите. За мен е важно какво пише на моя етикет. Аз пътувах, изучих се, тук и в чужбина, тренирах ум и тяло и на прага на истинския живот съм на кръстопът", каза той.

Вече представихме първите 16 участници в новото реалити по Би Ти Ви "Островът на 100-те гривни". Ето и останалите:

17.

Берке e на 20 години и е студент по медицина.

„Моята кауза е да бъда лекар и да помагам на хората. Един ден като ендокринолог аз ще да въведа нови стандарти в лечението с хормоналната терапия. Често ми казват, че съм мозъчна машина. Знам идеално три езика. Ако познавате човек, който знае толкова езици, то той няма да разбира повече от мен от молекулярна биология. Ако познавате човек, който разбира от молекулярна биология и говори много езици, то той няма да бъде по-атлетичен от мен. Ако въпреки това той е всичко това, то няма да бъде по-емоционално интелигентен от мен. Но ако познавате някой, който отговаря на всички тези критерии, няма да бъде 20 годишен, амбициозен и с нестихваща мотивация мъж... а и с трапчинки" споделя той.

18.

Ванеса e на 21 години и е бранд специалист.

„Аз вече бях почти умряла. На 15 години анорексията ме доведе до състояние, в което се хранех чрез сонда през носа. Тежах едва 32 кг. на височина 165 см. Лекарите очакваха във всяка една минута сърцето ми да спре. Беше ми даден обаче втори живот - живот, който си обещах да изживея пълноценно и да се грижа за здравето си. Искам да грабя с пълни шепи от него и един ден да си кажа: „Благодаря на себе си, че не се отказах", разказа тя.

19.

Георги e на 35 години и е артист.

„Последните години прекарах в опити да разбера какво представлява тази машина. Кулминацията дойде след дългогодишна връзка, в която вярвах, че партньорката ми е избраницата на моя живот. Нещата рязко контрастираха от очаквания ми и се потопих във семейни констелаци, психология, human design", обясни той.

Очаквайте II ЧАСТ с останалите участници!

Четете още

Елизабет Кравец: Сълзи и кръв има на "Островът на 100-те гривни"

Елизабет Кравец: Сълзи и кръв има на "Островът на 100-те гривни"

Сано и Диляна Попова проплакаха от "Островът": Измъчихме се от снимки

Сано и Диляна Попова проплакаха от "Островът": Измъчихме се от снимки

Елизабет Кравец блесна в "Островът на 100-те гривни"

Елизабет Кравец блесна в "Островът на 100-те гривни"

Милионери влизат в "Островът на 100-те гривни"

Милионери влизат в "Островът на 100-те гривни"

Реклама
Реклама
Реклама