Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/shou/article/18982609 www.bgdnes.bg

Балерина се ожени за актьор във водата

Бети Якимова каза "Да" на Румен Михайлов на луда сватба край морето

Балерината Елизабет Якимова от балет "Арабеск" и актьорът Румен Михайлов си казаха "Да" край морето в стил "луда гръцка сватба". Двамата избраха Царево, а им кумуваха Антония Станева от Националното училище по изкуства "Добри Христов" – Варна, и актьорът Стайко Стайков от Кукления театър в Пловдив.

Бети е позната на малките зрители с ролята си в "Снежната кралица", където играе Дявола, а хореограф е приятелката й - Ангелина Гаврилова. Тя участва във всички постановки на "Арабеск". Миналата година стана носител на наградата "Импулс" за съвременен танц.

Реклама

Любимият й - Румен Михайлов, е свободен артист, преди това работил за театър "Невена Коканова" в Ямбол. Играе във "Всичките наши тела" по Георги Господинов на режисьора Мартин Киселов. С Елизабет се изявяват най-често в спектакли на Театрална работилница "Сфумато".

Свещеникът Стоян Кралев венча младата двойка в храма "Свето Успение Богородично".

Младоженците по цяло лято са на морето на къмпинг "Юг" и затова решили да се венчаят в Царево.

И Румен Михайлов, и Елизабет Якимова са възпитаници на хор "Врабчетата", като почти целият състав от приятели бе на сватбата им.

За самата сватба Румен направи видео, на което всички гости бяха с черни очила, под звуците на популярно рап парче.

Влюбените се снимаха и в морето с дрехите под надслов: "Когато морето ти е до коленете".

Най-добрите приятели на Румен и Елизабет са синът на Георги Чапкънов - Чапа - режисьорът Тодор Чапкънов, и жена му Адриана. Заедно с тях те прекарват цяло лято на къмпинг и се забавляват от все сърце.

Реклама
Реклама