Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/18989885 www.bgdnes.bg

Певица смени Де Пол с колежка

Тини Стосел се гушка с Йънг Мико

Бившата половинка на световния шампион с Аржентина Родриго де Пол - Тини Стосел, го прежали. Певицата вече има нова любов. Изненадващо тя замени футболиста на "Атлетико" (Мадрид) не с друг мъж, а с колежка.

Според медиите в Испания Тини има романс с пуерториканската рапърка Йънг Мико. Слуховете за възможна връзка на Стосел с колежката й се носят от няколко седмици. Те се засилиха още повече от тайнствена снимка, която бившата да Де Пол качи в инстаграм, пише hotsport.bg.

Реклама

На кадъра тя се появява прегърнала друга жена, но без да показва лицето й. Въпреки това татуировките, които има тази мистериозна личност, позволиха на най-верните последователи на Стосел да я идентифицират като Мико.

"Те имат интимна връзка. Двете са приятелки от дълго време. Тази снимка ще потвърди факта", обясни журналистката Паула Варела.

Мария Виктория Рамирес, известна с артистичния псевдоним Йънг Мико, е сред звездите в Латинска Америка в момента. Родом от Пуерто Рико, тя избухна на музикалната сцена през 2021 г. благодарение на силата на интернет. Артистичният й възход дойде година по-късно благодарение на певеца Bad Bunny, който я покани да участва в един от концертите му.

На 24 години, младата Мико се движи между латино рап, регетон и поп. Самата тя уверява, че не обича да бъде подчинена на определени стилове, тъй като смята себе си за многостранен артист. Има два албума.

Четете още

СВЕТОВЕН ШАМПИОН с Аржентина си връща певица

СВЕТОВЕН ШАМПИОН с Аржентина си връща певица

Бившата смени Де Пол с актьор

Бившата смени Де Пол с актьор

Певица остави Де Пол

Певица остави Де Пол

Де Пол предложи на певица

Де Пол предложи на певица

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама