Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/19000216 www.bgdnes.bg

Силвена Роу: В предишния живот съм била наложница на Сюлейман Велики

В предишния живот съм била наложница на Сюлейман Велики! Това призна топкулинарката Силвена Роу пред Мон Дьо по Нова тв. Тя се определя като Роксолана и разкрива, че няма проблем да ходи след мъж, да го облича, храни и да го къпе. "Затова моите ястия са най-най и като готвя при шейховете знаят за какво става дума. Никой не може да прави такива десерти. Никой не може да готви като мен. Аз готвя по начин, по който мога да те запленя. Има връзка между секса и готвенето - толкова е силно и уникално. Лондон ме научи на маниера и на гурмето", смята известната готвачка.

Роу оича Дубай, защото там можеш да направиш всичко, което поискаш. Тя се вижда като лъвица, но прощава всичко в любовта, дори изневяра. С мъжа й са женени 38 г., а вече повече от 20 г. издържа него и цялото си семейство.

Реклама

Една от най-странните й случки е в центъра на Лондон. "Започнах да работя в Балкан холидейз, докато един от директорите не ми се показа гол", разказва Силвена Роу. В подземие, където отива да взема нещо, шефът си показва мъжкия орган. "Избутах го и се обадих на мъжа ми. Той дойде и щеше да му счупи главата на тоз англичанин", вайка се кулинарката.

Детството й минава в Пловдив. "Бях едно от най-красивите момичета в Пловдив. Баща ми беше най-колоритният - и мъже, и жени го обичаха. Обличаше се в розово, оранжево и през комунизма беше като трън в очите. Майка ми е реставратор, шиеше ми всички дрехи. Ожених се и от красивия Пловдив, където всеки ми пощипваше дупенцето и ме закачаше, отивам във Великобритания. Слънцето го няма, хората са намръщени и безумно студени. Вървях по улиците, но никой не се обръщаше след мен и не ме гледаше. Този момент беше шок за мен. Викам си къде съм аз, седнах на стълбите и заплаках", споделя съкровено готвачката.

За нея един от най-трудните моменти е загубата на баща й. Той е знаел 7 езика, бил е журналист. Умира на 82 г., докато си яде риба тон на гости при сестра й в Германия. "Тежи ми за сестра ми, която го видя как умря пред нея. Слава на Бога, че ми спести това нещо. На мен Господ ме защитава и ми държи ръката. Баща ми и духът му е в мен. Аз съм толкова сербез и успяваща като него. И аз свиря много хубаво с уста като него. Не ме е страх от смъртта, аз знам къде отивам", категорична е менторката от "Мастър шеф".

Признава, че чрез работата изкарва пари, но тя й дава заряд и страст за още постижения. "Много искам да съм по-търпелива и да не съм такава дива коза. Ядосвах се лесно, фитилът ми е много къс. Аз съм жена в мъжка професия. Много е трудно - говорят ми и ме тъпчат. Очакват да съм на същото ниво, но да не използвам техните методи да стигна до там. Кухнята е като военно поле - трябва сила и дисциплина", обяснява готвачката. Това важи с пълна сила, когато трябва да се вдига тенджера с 10-20 литра бульон.

Роу не казва каква цена е платила за да бъде това, което е в момента, защото ще стане голям скандал. Може би някой ден ще го разкаже в книга.

"Не ме е срам и не съм скромна. Аз съм звезда, защото хората ме обичат, както и аз ги обичам. На мен ми пука за хората. България много ми помогна да съм такава. Българинът има едно качество, което го няма никъде другаде - състрадателност", милее кулинарката.

Реклама

Тя се обявява срещу т.нар. американска диета. "Бързите и обработените храни не трябва да ги пипаме - те са пълни със съставки, които не са подходящи за нас. Запитайте се защо броят на раковите заболявания и възпалителните процеси нараства поголовно", отбелязва Силвена Роу. Понякога тя си позволява да яде кебапчета, кюфтета и салата, а също и десерт.

"Мъжът има две страсти - храната и секса. Аз съм специалистка и в двете. Правя йога и много секс. Сексът е много важен, защото самият акт на сексуалната активност е типичен за по-младите, но е много по-важен, когато остареем. При оргазъм изтласкването на кръв в мозъка е феноменално. Оросява се мозъкът, възраждаш се, ставаш като млад. Сексът не е само физическата експерсия, а и как се носим, как флиртуваме", смята известната готвачка.

Четете още

Шеф Силвена Роу: Яжте 30 различни растения

Шеф Силвена Роу: Яжте 30 различни растения

Силвена Роу работи по 10 дни в месеца

Силвена Роу работи по 10 дни в месеца

Силвена Роу си яде сладоледа в Дубай

Силвена Роу си яде сладоледа в Дубай

Силвена Роу побесня срещу хейтърите

Силвена Роу побесня срещу хейтърите

Реклама
Реклама
Реклама