Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/19035448 www.bgdnes.bg

18-годишната Ралица е новата перла в "Гласът на България"

*Гласува за първи път на 27 октомври 

*Перфекционист съм, споделя чаровната плевенчанка 

Перфекционист е 18-годишната Ралица Хайдърска, която взриви "Гласът на България".

Талантливата плевенчанка обърна и четирите стола в неделя вечер. След като Мария Илиева, Графа и Иван Лечев вече се бяха завъртели с лице към сцената, за да подкрепят изпълнението на испаноезичото парче на Хайдърска и да зърнат кой пее толкова хубаво, в сетния миг това стори и Дара. А само минути по-късно именно тя предизвика същински фурор в залата, натискайки супер пас бутона.

С него Дара елиминира останалите треньори и открадна Ралица за себе си. Всеки ментор има право да използва само по веднъж въпросния бутон по време на кастингите на тъмно и той е за участника, който най-много го е впечатлил.

Реклама

Песента на Ралица, последвана от фолклорна такава, бяха последните излъчени в неделния епизод на "Гласът на България", когато по традиция е запазеното време за най-добрите и емоционални изпълнения.

"Обичам много да се предизвиквам и въпреки че пея народни песни цял живот и се чувствам по-уверена с тях, реших да избера испаноезичната. В Испания живеят моите баба и леля, прекарала съм много лета с тях, слушайки и пеейки испански песни", споделя Ралица.

И добавя: "Много притеснителен човек съм, но когато се отпусна, обичам да се забавлявам. Започнах да се отварям към света и да комуникирам повече. Перфекционист в болестно състояние съм - обичам всичко да е изпипано и перфектно. Винаги изисквам максималното от себе си".

Хайдърска е ученичка в 12-и клас в Национално училище по изкуствата "Панайот Пипков" е Плевен. Заляга здраво над учебниците, пълна отличничка е и със сигурност ще продължи музикалното си образование и след абитуриентския си бал напролет. Предстои да избере къде да кандидатства.

Заедно с друга възпитаничка на школото - Катерина Вачкова, която свири на китара, двете сформират дует, свирейки и пеейки богата палитра от музикални жанрове. Следващото им участие е на 12 октомври на площада в центъра на Плевен.

Ралица е запалена по моторите и с нейния баща не пропускат удобен момент да се метнат на семейния звяр. Наред с това в края на октомври й предстои първият път, в който изпълнителката ще може да гласува. Тъй като не следи политическите страсти в парламента, Ралица ще се допита до семейния съвет в деня за размисъл.

Четете още

Дара се влюби в своя двойничка, Лечев плаче заради жена си в “Гласът на България”

Дара се влюби в своя двойничка, Лечев плаче заради жена си в “Гласът на България”

Синеоката красавица от "Гласът на България" търси продуцент

Синеоката красавица от "Гласът на България" търси продуцент

Реклама
Реклама
Реклама