Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/19054292 www.bgdnes.bg

Любовите на Яна Маринова - шамари и стрелби

Чаровницата с откровение

Гаджетата я режели заради трудния й характер, разкри актрисата

Актрисата Яна Маринова разкри, че гаджетата я режели заради трудния й характер.

"Ами вярно е, трудна съм била за издържане", откровено сподели популярната артистка. "Но всяка "битка" да получа любов и уважение, както аз ги искам, си е струвала. И стигнах до извода, че съм си тръгвала или са ме зарязвали всеки път, когато отсрещният ми каже как никой няма да ме издържи с тоя характер", допълни Яна за борбите, които е имала в турбулентния си любовен живот в миналото.

Бившите афери на Маринова са запомнени с неприятни емоции, насилие и смърт. Още когато е на 16 години, тя се залюбва с неин съученик от спортното училище - Боби. Той често посинява от бой красавицата и я забърква в неприятности. 18-годишният Боби тренирал бокс в "Славия", а за да се издържа, станал автокрадец. Яна решава да го напусне. Тогава той я прострелва в крака.

Реклама

"Първо започна с шамар, после почна да използва физическа сила. Може би е било осем, девет месеца всичко това. Гаджето ми беше гневен тийнейджър, мутра, както му казваме сега, казваше, че много ме ревнува. Но тогава нямаше като сега гласност. Тогава си мълчахме, стреляха се по улиците групировките. Знаех, че трябва да изчакам, че не мога да си тръгна веднага, защото той беше по-силен от мен. Изчаквах момента да го напусна", спомня си актрисата.

От лапите на страшния Боби я измъква първият й съпруг - Богомил Маринов-Боте, който е част от най-близкото обкръжение на покойния бос на ВИС-2 Георги Илиев. През 2001 г., когато Яна е на 22 години, с Боте вдигат сватба, но бракът им просъществува доста кратко. Разводът минава цивилизовано и зеленооката красавица получава родителските права над детето им Никола. Въпреки това рожбата им остава да живее при баща си в Германия.

През 2019 г. Боте издъхва от коварна болест едва на 48 години. Грижите за 17-годишния тийнейджър поема неговата мащеха, от която Никола има братче.

Днес Янa Mapинoвa e oмъжeнa oтнoвo, тoзи път зa каскадьора Tиxoмиp Винчев. "И наистина, явно мъжът, който беше готов да го направи, е истинският за мен. Е, все пак и аз се постарах, а и продължавам да се старая. Вече колко ми се получава, е друг въпрос", завърши актрисата, която вече почти 15 години е щастлива с Тихомир.

Четете още

Яна Маринова с послание към Джокович: "Брате, помогни ни!"

Яна Маринова с послание към Джокович: "Брате, помогни ни!"

Яна Маринова ходи на плаж с яке

Яна Маринова ходи на плаж с яке

Яна Маринова омаза лицето на сина си със...

Яна Маринова омаза лицето на сина си със...

Яна Маринова: Устите ви са много по-мръсни от задниците

Яна Маринова: Устите ви са много по-мръсни от задниците

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама