Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/1907214 www.bgdnes.bg

Преслава се стопи

В момента Преслава е на диета и от 62 килограма, колкото била преди, сега е 48. Това тя онагледи с присъствието си в предаването на Росен Петров "Нека говорят..."

Водещият успя да разплаче попфолк звездата в студиото, пускайки й архивен запис от първата й телевизионна изява, когато е била на 7 годинки. Във видеото малката Преслава изпълнява народна песен, като майка й също се включва. Очите на певицата се напълниха със сълзи - развълнувана, тя стана от стола си и започна да се разхожда, а после водещият й подаде носна кърпичка. След като се поуспокои, тя разказа, че майка й винаги била мечтала да има певец сред децата й, а днес и двете със сестра си
се реализират в тази област.



"Време ми е сигурно за семейство, нормално е... Но каквото е писаноно, това е. Не искам да пресилвам нещата. В личен план никога не съм си правила планове за разлика от работата", отговори Преслава на въпроса не й ли е време да се задоми и роди деца. Засега тя се радвала на племенницата си, която напоследък я разсмивала с песен с типичен за чалгата текст: "Обичам те, съкровище, прати ми парички!"

Вестник "Жълт Труд"

 

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама