Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/19087554 www.bgdnes.bg

На филма за Гунди Богданска и Ергенът показаха новите си гаджета (ОБЗОР)

Президентът гледа дъщеря си в първия й филм

Две нови светски двойки направиха дебюта си пред обществото на премиерата на филма "Гунди - Легенда за любовта". За първи път с гаджетата си се появиха Александра Богданска и Ергенът Виктор Стоянов.

Водещата на "Биг брадър" мина по синия килим ръка за ръка с новия мъж в живота си Мартин Светломиров. Двамата пристигнаха хванати за ръце и бяха едни от първите, които влязоха в залата. Че са заедно, се знае от известно време, но за първи път се появяват заедно на събитие.

Реклама

Виктор Стоянов, ерген номер едно, пък потвърди витаещите от известно време слухове, че е с Поли Недкова. Направи го по красноречив начин - появявайки се с нея на едно от събитията на годината. Двамата привлякоха всички погледи с хармонията и стилния си външен вид. Новата му половинка е бивша водеща в bTV и актриса.

Още куп известни двойки и личности от културата, шоубизнеса и спорта уважиха премиерата на филма за легендата Георги Аспарухов. Сред тях бяха Диляна Попова, Наум Шопов, Евгения Джаферович, Ники Михайлов и Николета Лозанова, Графа и др.

Присъства и президентът Румен Радев, който дойде да гледа дъщеря си Дарина. Той влезе в залата от служебния вход и имаше отделно обособено място в ложите. Държавният глава бе сам и не бе придружен от жена си - Десислава Радева.

Дарина дебютира на големия екран и влиза в ролята на Мими. Тя е на 23 години и следва актьорско майсторство. Дарина е от първия брак на Радев с Гинка Кесякова. Младата дама посети събитието в ефирна черна рокля и събра очите на всички гости.

Синът на Аспарухов – Андрей, се прибра за големия ден от Америка заедно със съпругата си Изабела. Оказа се, че наследникът на Гунди гледа за първи път филма, посветен на любовта на майка му и баща му, заедно с пълната зала "Арена 8888".

Реклама

"Не мога да коментирам филма, преди да го видя. Да си видя живота като дете - сподели Аспарухов. - И на най-близките хора. Бях скептичен, но винаги синът е скептичен. Надявам се всичко да мине добре. Смятах, че ще излязат неща, които нека хората да видят. Майка ми открехна леко завесата. Интересно ще е хората да видят неща за човек, когото харесват. Нека не говорим за времето... Всяко нещо си е с времето, баща ми се оказва, че е малко извън времето."

Вдовицата на Гунди гледа филма за втори път, като сподели, че едва сега може да му се наслади.

"Първия път беше малко шизофренична история. Да гледам живота си... Сега вече мога да му се насладя - сподели Лита. - С него заедно пораснахме, оженихме се, родихме си момченце. И знаехме, че ще живеем старините си. Благодаря на Павел и Александра, на Иван и Андрей, на всички в този филм, че ме върнаха във времето на любовта, на мечтите в едно време, в което не бих искала да свършва. Моля, не го забравяйте."

Целият футболен клуб "Левски" начело със собственика Наско Сираков присъства на премиерата. Легендарният нападател бе със съпругата си Илиана Раева. Едно от малкото появявания с жена си Ева в обществото направи треньорът Станислав Генчев. Служителите на клуба също имаха своите места в залата.

Емоциите по време и след прожекцията бяха бурни. Зрителите се смяха, пяха и плакаха. А накрая наградиха филма с дълги овации.

9 г. пишат сценария

Сценарият на "Гунди - Легенда за любовта" е писан цели девет години. Това сподели главният сценарист Емил Бонев минути след края на прожекцията. Той бе крайно развълнуван, тъй като е голям фен на големия български футболист.

"Този празник на любовта нямаше да го има без Иван и Андрей! Благодаря от сърце и душа на тях и целия екип на филма. Покланям се на Георги Аспарухов, когото обичам от дете! Покланям се и на всички вас, защото споделяме една и съща любов към Гунди! Лита, Андрей, тази любов е за вас!", каза Бонев.

Половинката на Иван Христов - Ирина Тенчева, също призна за дългото време, което е отнело създаването на филма.

"Пътуваме за нещо, което чакаме осем години да се роди", сподели тя в забавно видео на път към залата с Иван и децата им.

Иван и Андрей с филм за Емил Димитров

Филмът "Гунди - Легенда за любовта" още не е тръгнал по кината и Иван Христов и Андрей Арнаудов вече започнаха работа по следващия. Той ще е посветен на незабравимия Емил Димитров.

Трейлърът за предстоящи филм направи дебюта си в минутите преди началото на прожекцията на този за Гунди. От него става ясно, че животът на изпълнителя на "Моя страна" ще бъде показан по начин, подобен на този на Аспарухов.

Снимки: Пламен Кодров

Четете още

Екранният Гунди: Съпругата ми понесе много, със сина ми често влизаме в схватки кой я обича повече

Екранният Гунди: Съпругата ми понесе много, със сина ми често влизаме в схватки кой я обича повече

Реликва на Гунди пътува 58 години и 7264 км!

Реликва на Гунди пътува 58 години и 7264 км!

Вдовицата на Гунди за филма: Благодаря на всички, че ме върнахте във времето на любовта

Вдовицата на Гунди за филма: Благодаря на всички, че ме върнахте във времето на любовта

Ергенът Виктор се показа за първи път с Поли Недкова

Ергенът Виктор се показа за първи път с Поли Недкова

Реклама
Реклама
Реклама