Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/19110253 www.bgdnes.bg

СКАНДАЛ! "Контузеният" Мбапе купонясва в Стокхолм

Килиан Мбапе, капитанът на националния отбор на Франция, отново се забърка в скандал. Докато съотборниците му триумфираха в мача срещу Израел в Лигата на нациите (4:1), той се отдаде на нощния живот в Стокхолм.

Официално Мбапе не е част от състава на "петлите" поради контузия, въпреки че продължава да играе за клубния си тим "Реал" (Мадрид). Местното издание "Афтонбладет" публикува снимки на звездния нападател и предостави подробности за вечерта му в шведската столица. Според информацията Мбапе първо е посетил френския ресторант "Шез Жоли", разположен в централната част на града. След това с маска на лицето той се е качил в черен минибус, който го е откарал заедно с компанията му до нощен клуб. Там звездата и неговият антураж са били настанени в сепаре, далеч от останалите посетители. 

Реклама

Селекционерът на френския национален отбор Дидие Дешан се изказа по темата.

"Една вечер навън? Килиан следва програмата на своя клуб "Реал" (Мадрид), така че не знам дали е бил навън, дали е бил там, или не. Трябва да се занимавам с тези, които са в националния отбор. Това, което мога да кажа, е, че Килиан ми изпрати съобщение преди мача с Израел. След това, както всеки играч в своя клуб, той следва определена програма. Ако играчите са в почивни дни, те имат свободата да правят, каквото си поискат."

Дешан също така коментира предстоящия мач срещу Белгия в Лигата на нациите, като намекна за промени в състава: "Ще има няколко промени. Имаме още едно занимание следобеда и ще направим равносметка кой е играл в четвъртък, но да, ще има няколко промени."

Четете още

Мбапе искал да оножда боксьорката Имане Хелиф

Мбапе искал да оножда боксьорката Имане Хелиф

Мбапе взима имението на Бейл

Мбапе взима имението на Бейл

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама