Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/1913405 www.bgdnes.bg

Елен Колева заби Иво Аръков

Младият секссимвол сред актьорската гилдия Иво Аръков, който играе зет на Стефан Данаилов в най-новия сериал на bTV "Фамилията", е гадже на Елен Колева, разбра от сигурни източници "България Днес".

Двамата актьори обаче упорито крият връзката си, тъй като Елен все още не смее да се появи официално с нов мъж след скандалната си раздяла с майонезения бос Александър Найденов. Аръков не желае да афишира чувствата си към Колева заради бившата си изгора Мария Илиева, която продължавала болезнено да го ревнува.
Близки до двойката твърдят, че между двамата има истинска химия и не става дума просто за флирт.

Реклама

"Не очаквайте да ги видите на светско събитие хванати за ръка, те наистина са влюбени и ще се опитат максимално дълго да скрият връзката си от медиите", споделя близка на актьора.

Елен и Иво си позволяват да се появят заедно само когато са в много тесен приятелски кръг, макар че в момента и двамата са много заети покрай професионалните си изяви.
Елен, която в момента вие снага в танцувалното риалити "Денсинг старс", все още се опитва да се отърси от травмиращата си връзка с доста по-възрастния от нея бизнесмен Александър. Приятели на актрисата разказват, че Найденов бил изключително обсебващ и ревнив.
"Той не й позволяваше дори да се разходи в мола без охрана, толкова много я ревнуваше. Елен отказваше почти всички ангажименти, които й предлагаха, докато беше с него, само защото Александър не можеше да си представи тя да върши нещо без негов надзор."

При раздялата им "шивачката" си обещала, че ще навакса всичко, което е пропуснала, именно заради това веднага приела и поканата да участва в "Денсинг старс".
Запознанството й с 24-годишния Иво я накарало да си спомни колко е хубаво да си с по-млад човек.

Иво също има причина да крие връзката си с хубавата Елен. Актьорът, чиято звезда изгря във филма "Кецове", още не може да се отърве от певицата Мария Илиева, с която имаше връзка миналата година. Поп дивата беше толкова хлътнала по талантливия актьор, че дори му подари БМВ с условието обаче да не вози красивите си колежки в него. Аръков явно се е простил с лъскавата кола и предпочита обятията на Елен вместо кожените седалки на бавареца.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама