Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/shou/article/19144512 www.bgdnes.bg

Горещи бразилки надъхват капитаните на "Левски" и ЦСКА

Горещи бразилки ще дерат гърла за любимите си мъже от трибуните на Националния стадион "Васил Левски" днес. В състава на символичния домакин "Левски" бразилците са цели четирима - Вандерсон Соареш-Цунами, Майкон, Фабио Лима и Евертон Бала. При ЦСКА-София от южноамериканската страна е вратарят Густаво Бусато. Очаква се за първи път двата големи съперника в българския футбол да бъдат изведени от бразилски капитани. Това са Цунами и Бусато.

И двамата ще се радват на своята нежна подкрепа. 28-годишният ляв бек на "сините" живее в София заедно с половинката си Маяра Миранда и тригодишния им син Елиас. Двамата се женят през април 2019-а, а семейството подкрепя футболиста неотлъчно. Те са изключително набожни християни. Като свое представяне в социалните мрежи брюнетката дори е споделила цитат от Библията: "Търсете първо Царството Божие и неговата правда и всичко това ще ви се придаде". Футболистът пък се представя като "Син на живия Бог". 

Реклама

Интересния си прякор - Цунами, играчът получава в състава на бразилския футболен клуб "Ремо". "Дадоха ми този прякор на първата ми тренировка, защото пристигнах силен и чистех всяка топка. Защитникът трябва да бъде такъв. И който ме види да играя, разбира, че знам как да го правя. Аз също и атакувам, не се ограничавам само с това да чистя", обяснява Цунами. Интересното е, че в родината си той е бил принуждаван да се раздели с този си прякор, но отказва и винаги го изписва на фланелката си.

Маяра и малкият им наследник Елис са талисмани на играча. Те присъстваха на финала за Купата на България с ЦСКА-София през май 2022 година, спечелен от "сините" с 1:0. Това бе и първи трофей на "Герена" от 2009 година насам. За въпросното дерби суеверният Цунами излезе с нова прическа, като бе изобразил емблематичното за тима "Л" на главата си. Любопитното е, че вчера той отново отиде на бръснар и лъсна с логото на "Левски" на тила си.

Бразилка вади най-големите бомби в състава на ЦСКА-София. Жената на вратаря Густаво Бусато изкушава с пищни форми и огромен естествен бюст, на който биха завидели дори напомпаните със силикон половинки на други футболисти. Русокосата Даниела Хан е плътно до Бусато, женят се през 2017 година. Вратарят и надарената му съпруга обичат да разпускат с гледане на филми и сериали. През 2019 станаха родители на момиченце на име Изабел. Звездата на "червените" държеше бебето да се роди именно у нас. 

Бусато е изключително набожен и има специални ритуали по време на мачовете. В началото на срещата, на полувремето и при всеки друг удобен случай бразилецът кляка на земята с ръце, изпънати към небето, и отправя своите молитви. Със сигурност ще го направи и в секундите преди днешното дерби.

"Аз съм силно вярващ и дълбоко религиозен човек, имам своите ритуали, които ми помагат да се подготвя за подобни срещи и да се представя на нужното ниво, както се очаква от мен. Залагам на това да се трудя силно във всеки един ден и всяка тренировка, което ми дава спокойствие, че каквото и да стане на терена, аз съм подготвен за него", обяснява вратарят. Днешните капитани Цунами и Бусато се познават, но не са първи приятели.

"Разбира се, че познавам Бусато, но в интерес на истината от много време не сме разговаряли. Като капитани искаме едно - отборите ни да се представят на високо ниво. Но сега не е моментът, в който можем да се шегуваме. Мога да кажа, че той е много добър вратар", похвали го Цунами.

Реклама

"Вижте, при нас никой не влиза в дома на другия, отваряйки хладилника и хранейки се без позволение. Не се бъркам в чуждите работи. Той също. Винаги ще имаме уважение между нас, но на терена положението е убиваш или биваш убит. Аз знам, че бразилците в Левски ще излязат да защитават частта на клуба, в който играят, както правим и ние в ЦСКА. Всичко, което зависи от мен, аз ще го дам в името на ЦСКА, защитавайки отбора си. Няма нужда от замеряне с бомби, ракети и други опасни за здравето на хората неща", призова Бусато. 

А капитанът на "Левски" Вендерсон Цунами спази традицията и си направи специална прическа преди дербито срещу ЦСКА.

Бразилецът отново, както в последните мачове срещу "червените" ще излезе с емблемата на "сините" на врата. 

Четете още

Капитанът на "Левски" Цунами с уникален дар за шефа (Снимка)

Капитанът на "Левски" Цунами с уникален дар за шефа (Снимка)

Спряха правата на Бусато след НОКАУТА

Спряха правата на Бусато след НОКАУТА

Реклама
Реклама
Реклама