Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/19146691 www.bgdnes.bg

НЕ СИ ЛЯГА САМА! Тита си хвана гадже

*Край на мъките!

*Нещата били сериозни, надарената певица била луда по новия си

Една от най-сексапилните български певици - Тита, отново се носи на крилете на любовта. Ултранадарената изпълнителка си има гадже, установи "България Днес".

Че има нов мъж в живота си, без да иска, се издаде самата поп дива. Тита публикува своя снимка, но точно пред нея се вижда огромна пура, което навява на мисълта, че зад кадър е именно избраникът й.

Реклама

Само преди няколко месеца в интервю за "България Днес" певицата с чудовищно голям бюст разкри, че няма човек до себе си. По информация на вестника обаче връзката на изпълнителката с тайнствения мъж е от доста време. А самата Тита не искала да се шушука за личния й живот. И именно поради тази причина криела любовния си живот. Певицата си изпати от това, че показва наляво и надясно гаджетата, а накрая те я зарязват. Затова сега Тита е решила да запази любимия само за себе си, а не да го показва през ден в социалната мрежа.

Близки до певицата издават, че от няколко месеца насам Тита е в прекрасно настроение. Изпълнителката сияела от щастие. И май за това бил виновен новият човек в живота й.

За последно младата певица бе гадже на ММА боеца Недко Николов. Двамата преминаха през бурна любов, която включваше няколко раздели, скандали и т.н. Стигна се и до годеж, но не и до сватба, тъй като в крайна сметка спортистът и певицата решиха да се разделят окончателно. Недко също вече си има приятелка, с която не спира да се фука в социалните мрежи.

Четете още

Тита заголи дупе (Горещи снимки)

Тита заголи дупе (Горещи снимки)

Тита в ОТКРОВЕНА ИЗПОВЕД: Нямам човек до себе си!

Тита в ОТКРОВЕНА ИЗПОВЕД: Нямам човек до себе си!

Тита ПРИЗНА: Влюбена съм!

Тита ПРИЗНА: Влюбена съм!

Тита прави четвърт век днес

Тита прави четвърт век днес

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама