Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/1915932 www.bgdnes.bg

Адел роди от Деян Донков

Нека всяка, която е родила дете на Деян Донков, да вдигне ръка. И ти ли, Аделе?!
Детето на театралния секссимвол всъщност е от колежката му Анастасия Ингилизова. Но тя бавно и сигурно се превръща в световноизвестната певица Адел. Поне на външен вид, де. Едва ли ще извади глас като на британката.
В последно време Анастасия Ингилизова качи няколко килограма, които тотално промениха фигурата и излъчването й. В никакъв случай телесната трансформация не е кофти особено на фона на роящите се анорексични мацки, които ни заливат от всички страни.


Анастасия обаче все още не може да се отпусне в кожата си, притеснява се от теглото си. Тъй като не може суперрязко да свали цифрата на кантара, е решила да подражава на Адел, най-известната и харесвана сред по-пълните, "натуралните" жени.
Най-важната част в техния гардероб е черната рокля. По правило черното вталява и разтегля фигурата на височина. Роклята задължително е пристегната с елегантен пояс точно под гърдите и пада свободно надолу.
В горната си част одеждата е прозрачна, изписана с флорални мотиви. Гримът на Адел и Ингилизова също е подобен - и двете гримират най-силно скулите си, но Анастасия го раздава по-спокойно с червилата и очните спирали.
И в прическите на мацките има прилика - на път, с пуснати кичури край лицето. С тази разлика, че фризурата на Адел струва с няколкостотин долара повече от на Ася. Нашата актриса залага на обици висулки, докато певачката гледа да е с по-прибрани бижута.

 

Другата разлика между двете е отношението към бившите им мъже. На Адел някакъв глупак й разби сърцето, тя написа няколко песни за раздялата и спечели маса пари и награди, а Ингилизова - нищо. Преживя драмата, сдобри се с Деян. Че даже и завърза топло приятелство с настоящото му гадже - Радина Кърджилова. Двете често могат да бъдат засечени по столични барове, надвесени над масата и обсъждайки общия си любим.


Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама