Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/19192316 www.bgdnes.bg

Еротичният модел Биляна Йотовска ПРОГОВОРИ дали ще вдига сватба

Биляна Йотовска и партньорът й Димитър Димитор повдигнаха завесата около личният си живот. Двамата са заедно от 21 години и имат дъщеря, но до този момент не са скрепили съюза си с брак. Мнозина се питат дали това най-накрая няма да се случи, а Биляна реши да хвърли светлина по въпроса.

"Не ми е предложил!", изстреля еротичният модел в предаването "Тази събота" по Би Ти Ви, а след това призна:

Реклама

"Никога не ми е било тръпка да се видя в булчинска рокля, тъй като много пъти съм се снимала в такава."

Двамата с Димитър не смятат брака за нещо задължително, но не изключват варианта да вдигнат сватба някой ден. И тъй като фитнес мадамата много пъти е обличала бяла премяна обмислят опцията да се венчаят по бански на някой плаж.

Двамата се срещат за първи път преди повече от две десетилетия на конкурс за красота. Биляна е една от участничките, Димитър е охранител на събитието.

"Трябваше да ги пазя в хотела, да не излизат и да не щъкат много, защото имаха режим. Видях всички красиви жени тогава, бяха много, не успях да отсея. С течение на времето започнахме да се виждаме с Биляна, тъй като на всички участници раздадоха карти за фитнес, в който и аз ходех и само тя дойде и продължи да спортува там", споделя мачото за първите им моменти заедно.

Биляна от своя страна признава, че е била доста хитра, защото е ходила с предизвикателни къси панталонки на тренировки и често го е молила да й подава щангата, за да кляка и да привлича вниманието му. Така от дума на дума двамата осъзнават, че са един за друг и вече над 20 години са неразделни.

"Гордея се, че жена ми е красива и желана. До ден днешен искам да я показвам, всички да я виждат и аз да бъда горд с това", допълва Димитър.

Четете още

Биляна Йотовска напада сладки изкушения в Турция

Биляна Йотовска напада сладки изкушения в Турция

Йотовска и мъжът й се карат за баница

Йотовска и мъжът й се карат за баница

Реклама
Реклама
Реклама