Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/19194488 www.bgdnes.bg

Силвена Роу скочи на Бобчева: С каква надменност ме коментираш, че "ходя по кухните"?

"Само погледнете с каква неприязън и предразсъдък се говори в Би Ти Ви. И с каква надменност тази млада и хубава девойка ме описва "като съм ходила по кухните". Не знам коя е, но в България бях лице и жури на най-гледаното на световно ниво кулинарно шоу "Мастършеф"! А относно кухните, имам ги доста, както и "растящи" ресторанти на два континента! Имам и спокойствие, но ми е мъчно, че се дава лош пример в ефир за професия, в която няма нищо унизително - да работиш в кухните! Няма професия, която да е срамна и да е с честен труд!".

Това написа в профила си шеф Силвена Роу, която гледа "Животът по действителен случай", предаване, в което се коментираха топ 10 на най-популярните коучове у нас. Актрисата София Бобчева бе едно от популярните лица, които се изказаха за Силвена Роу.

Реклама

"Никога няма да се оправим в тази наша страна, щом има толкова дребнавост и некултурно поведение в ефир! Да се смея ли да плача ли! Жалко!", допълни думите си шеф Роу.

В коментарите, които наброяваха повече от 70 в подкрепа на мастършефката, се включи и самата актриса.

"За съжаление, това което виждам е, че е изрязано всичко хубаво, което казах и с право се възмущават хората и вие, вероятно, защото така излиза, че не харесвам вас и пренебрегвам професията ви, което не е вярно и абсурдно, предвид професията на половинката ми, която е същата. Израза "кухни", не беше в контекст на обида, а просто не исках да назовавам имена на други предавания. Но здраве да е, явно трябва да става шоу!", написа Бобчева с десетки правописни грешки.

Коментарите на хората към актрисата бяха от "неграмотна" до "Мис Пиги" и никой не обърна внимание на думите й.

Четете още

Силвена Роу тренира с консерви

Силвена Роу тренира с консерви

Силвена Роу: В предишния живот съм била наложница на Сюлейман Велики

Силвена Роу: В предишния живот съм била наложница на Сюлейман Велики

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама