Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/19195022 www.bgdnes.bg

Колегите Габи и Иван отпаднаха от "Бягство към победата 2: Съкровището"

АТВ-та и Космоса препъна участниците в "Бягство към победата 2: Съкровището" тази вечер. Заедно с  участниците, претенденти за "скритото съкровище", и зрителите затаиха дъх в напрегнатите изпитания и неочаквани обрати за всеки следващ етап от надпреварата.

 

Още в самото начало участниците се озоваха в Националната астрономическа обсерватория. Знанията за Космоса се оказаха решаващи за временното класиране на отборите.

Реклама

Веднага след това претендентите премериха сили в екстремно АТВ състезание в прохладните Родопи. Въпреки че там температурите бяха към 9 градуса, напрежението в играта продължи да расте. Последната задача за деня се проведе в грънчарското ателие на Етнографския комплекс, където отборите бяха тествани за последен път преди елиминациите.

Иван и Радостин, разследващи полицаи станаха победители в играта. А двойката, която чу от Станислава Генчева - Стаси, че е била последна при гонга и отпадна бяха колегите - Габи и Иван.

Габи и Иван са колеги, които работят във фабрика за металообработване в град Мъглиж – той е складов работник, а тя му е шеф. Всеки от двамата е семеен. Комуникативни, цветни и различни. Двамата се познават от 5 години, а инициатор за участието им в „Бягство към победата" е Габи, която признава, че е избрала Ванката заради интелигентността му.

Габи е от град Стара Загора и е технически сътрудник. Лъчезарна, комуникативна и бъбрива. Сърди се лесно, но бързо ѝ минава. Сама си признава, че „много ѝ знае устата".

Иван е от град Стара Загора и е работник-склад. Слуша и изпълнява нарежданията на Габи, които ежеминутно валят едно след друго. В „Бягство към победата" очаква да се състезава срещу по-млади хора от него, но няма да им се даде. Младостта му е преминала в годините, когато навигацията е ставала само посредством хартиени карти, и определено знае „как се прави".

Четете още

ГАФ в "Бягство към победата"! Зрителите ги хванаха

ГАФ в "Бягство към победата"! Зрителите ги хванаха

Женените Радослав и Илиана отпаднаха от "Бягство към победата"

Женените Радослав и Илиана отпаднаха от "Бягство към победата"

Реклама
Реклама
Реклама