Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/1924048 www.bgdnes.bg

Свекървата отне БМВ-то на Емануела

Иво АНГЕЛОВ

Свекърът и свекървата на фолкпевицата Емануела са й отнели луксозния автомобил, който съпругът й подари преди време, научи "България Днес".

Преди година Никола реши да изненада любимата си за женския празник 8 март, като й купи бяло БМВ. Изпълнителката беше много щастлива от скъпата придобивка, а още тогава младежът затвърди силните си чувства към нея.

Реклама

Година по-късно обаче отношенията между Емануела и родителите на Никола са много обтегнати и те не одобряват връзката му с фолкпевицата. "България Днес" научи, че луксозното возило е било взето на изплащане, като е било записано на името на семейната фирма. Родителите имат доходоносен бизнес, който е свързан с внос на сладкарски изделия и перилни препарати. След поредицата от скандали между изпълнителката и свекъра и свекървата те си прибрали обратно колата, която се води фамилна собственост.

Никола пък в началото на годината реши да се отдели от семейния бизнес и да започне да работи самостоятелно, без да разчита на финансовата подкрепа на родителите си. Емануела, която също изкарва добри пари, реши да стане спонсор на мъжа си и двамата да градят собствен бизнес. През уикенда влюбените се венчаха публично в телевизионното предаване "Къртицата", след като на 3 януари сключиха таен граждански брак.

"Техните са гадни, надменни парвенюта, няма такива тъпи хора. Да не се е женил за мен, да се е оженил за Пенка от Златица. На какво точно ще му навредя? Никой нямало да иска да работи с него, защото са му снимали сватбата по телевизията. Тука ще си го направя, въобще не ме интересува. Той беше суперщастлив, че съм му предложила брак. И изведнъж се притеснява, кой знае каква глупост са му налели в главата. Той е хубаво и добро момче. Учил е в чужбина. Мен ме обвиняват, че съм обикновена чалгаджийка. Но преди да кажат тези неща, нека първо минат по моите стъпки", занарежда емоционалната Емануела, но призна, че много обича Никола въпреки родителите му.

 

Меден месец при кокошки и прасета

Емануела и Никола ще изкарат медения си месец в... къщата на "Къртицата". Младежът ще остане пет дни в базата, където ще живеят в отделна стая. Двамата са решили, че на този етап е невъзможно да пътуват в чужбина, и затова ще изкарат най-сладкия си период след сватбата в предаването. Двойката ще съжителства с кокошки и прасета, докато празнува щастливото събитие.

Двамата се взеха в неделя, като в базата с огромни букети пристигнаха колегите на Емануела от "Ара мюзик" - Джина Стоева, Ивена, Джордан, Румина, DJ Дамян и Ваня. Емануела се появи като истинска принцеса във великолепна бяла рокля, обсипана с камъни "Сваровски", дело на дизайнерката София Борисова.

Реклама
Реклама
Реклама