Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/1926789 www.bgdnes.bg

Джена с избити зъби

Скандалната в последно време чалга певица Джена, която изпържила бивш депутат с няколкостотин бона и луксозен апартамент, си търси добър зъботехник. Джена спешно се нуждае от някой, който да поправи щетите по фасадата й, разказаха пред "България Днес" хора от екипа й.
Десислава, както е истинското име на фолкфурията, се тюхкала от няколко седмици, че не може да попадне на свестен зъболекар, който да оправи наново избития й преди години преден зъб.
През 2009 г. на участие в Банско пияна фенка връхлетяла да прегръща любимата си певица, но вместо това нанесла сериозни щети върху усмивката й.
"Жената беше толкова фиркана, че без да иска, с ръка ми блъсна микрофона толкова силно, че ми изби един от предните зъби. Трябваше да спра участието просто защото зъба ми го нямаше", жалва се Джена.
На певицата й се наложило да намери по възможно най-бързия начин зъболекар, който да й сложи изкуствен зъб, тъй като само след няколко дни снимала клип. В паниката изпълнителката седнала на зъболекарския стол при непрофесионалист и сега отново има проблеми със зъба. Отскоро фолкаджийката била на диета с ябълки. Забравяйки, че не бива да ръфа от греховния плод, без да го нареже, Джена едва не откъртила изкуствения зъб и сега той се клати.
"Ето какво било значи, аз се чудя какво е това разстояние между предните й зъби, а то единият липсвал", коментира шеговито мъж в интернет.
Парадоксът е, че Джена неведнъж е ставала жертва на подигравки заради разделените й предни зъби, но певицата винаги е твърдяла, че за нищо на света не би го премахнала, тъй като й помагало на пеенето.

Гергана Асенова

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама