Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/1942716 www.bgdnes.bg

Мис България задържана за проституция

Мис България-Вселена 2005 Галена Димова е била задържана в началото на седмицата за склоняване към проституция, научи "България Днес". Мацката е прекарала зад решетките 72 часа задържане след разработка на ГДБОП.
Близо 9 месеца разследващите са подслушвали телефонните номера на хубавицата, за да съберат достатъчно данни за престъпната й дейност. Тя е била освободена срещу парична гаранция, чийто размер не е ясен.
Заедно с Мис България-Вселена зад решетките с временна мярка за задържане са прибрани и съучастничките й Вера Дзънгова и Теодора Янкова. Трите са уличени като престъпна група, търгуваща незаконно с ВИП компаньонки. Сред момичетата на повикване за сексуслуги са именити манекенки, няколко фолкпевици и светски момичета, известни само с това, че са известни.
Те са работили като проститутки и са докарвали на тарторката на групата - 37-годишната Вера Дзънгова, десетки хиляди левове печалба на месец. Вера все още е в ареста с постоянна мярка за задържане, постановена от съда, казаха разследващи, работили по разбиването на мрежата.


От използваните специални разузнавателни средства станало ясно, че
едно момиче на вертепа често е провеждало телефонни разговори с известен телевизионен водещ. На някои от СРС-тата са записани и любовните еротични чуруликания на Галена със шоумена, казаха добре информирани източници от ГДБОП.
Освен че е била слушана и записвана, миската е била следена близо 8 месеца. Срещите й със заможни бизнесмени, политици, криминално проявени босове от ъндърграунда и дори олигарси са филмирани.
Ченгетата са слушали и разговорите на Мис България-Вселена 2005 и на следобедно кафе с други хубавици, които я уличават в склоняване към курвалък.
Според слухове тарифата за час секс без никакви задръжки с момиче от вертепа на Вера Дзънгова струвала 600 евро. Таксата не е случайна, при нея наистина са класни, поддържани, красиви и сексуално много опитни жени, казват познавачи. Ако клиентът искал момичето за цяла нощ, се договарял за отстъпка.
В каталога имало и такса за едноседмични почивки зад граница, които също зависели от преговорите с шефката на вертепа. Мераклията трябвало да плати пътя, престоя, храната и минимум 3000 евро напред за седмица преди почивката. Иначе нейното момиче не тръгвало зад граница.
"Подобни поръчки идват от женени, известни в публичното пространство мъже, които имитират пред законните си половинки командировка зад граница, а всъщност си вземат от Вера красавица и отпрашват нанякъде за секстуризъм", разказват отлично информирани източници.
За никого не е тайна, че преди да сключи брак в края на септември 2010 г., Галена Димова работеше като манекенка, от което не изкарваше повече от 100 лева на месец, и като момиче на повикване. С приходите от второто си занимание тя плащаше наема на квартирата, в която живееше заедно с майка си и по-малкия си брат и сметките на тримата. Галена е родом от вътрешността на страната, майка й е безработна от години, а баща й не поглежда нито нея, нито брат й след развода с майка им.
Именно на поръчка за платен секс Мис България-Вселена 2005 се запознава със сегашния си съпруг Георги Георгиев, от когото има две невръстни деца. Първородната им щерка се ражда още докато бизнесменът е в законен брак с рускиня. Той отказва да признае отрочето, преди ДНК тест да потвърди бащинството му. Въпреки положителния резултат от изследванията бизнесменът не поглежда близо година детето си и неговата майка. Месец след раждането на дъщеря им Виктория Галена започва работа, за да си плаща сметките, казват нейни приятелки. Георги в крайна сметка се връща обратно към Галена и я моли за прошка, след като таблоидите започват да публикуват новината за предстоящата й сватба с руски бизнесмен, който е хлътнал до уши по хубавицата.
"Няма някой руски копелдак да отглежда дъщеря ми! Ще се разведа и ще се оженя за теб", отсича Георги и пуска иск в съда за развод с първата си съпруга, с която са женени около 20 години и от която има две деца.
Дни след като рускинята му дава дава развод, Георги и Галена вдигат пищна сватба (виж карето долу). На церемонията в столичния хотел "Кемпински-Зографски" присъства и второто им дете - роденият преди месец Георги-младши. Година по-късно Георги отново зарязва семейството си. Неуспешните му бизнес инвестиции в черноморски комплекс, хаотичните му инвестиции в заведения, както и неконтролируемата му хазартна страст го сриват. Георги оставя Галена в апартамент под наем в баровския столичен комплекс "Макси" без пукнат лев. Тя отново вдига телефона на обожателите си и тръгва по поръчки, за да храни децата си и да плаща наема.
До редакционното приключване на броя Галена Димова не бе открита за коментар.
 


Маман избирала момичета по ревюта



Въпреки че е Маман, самата Вера също работи като проститутка. Тя стартира кариерата си на жена на повикване още в началото на 90-те години на миналия век. Благодарение на близо 20-годишния си трудов стаж в бранша има добри позиции в софийския хайлайф. Няма светско събитие, конкурс за красота или модно ревю, на което Вера да не присъства. При това винаги е настанена на първа ВИП линия. От партитата тя най-често набира работнички за незаконната си дейност. Цели се в най-доброто - иска перфектни тела, красиви лица и приемлив речник.
"Не може баровецът да киха хиляди левове, а тя да му мучи насреща. Скъпата курва трябва да има що-годе интелект", обяснявала сводницата на мераклийките да печелят бързи пари с телата си. Тя била щедра към нейните труженички, защото им прибирала само 30% от приходите за разлика от сводниците, които вземали половината от таксата за платен секс.
Зависимостта на Вера към кокаина също е от миналия век. При ареста в нейното жилище в столицата спецполицаите са иззели и двадесет и няколко дози кокаин. Съхранявайки такова количество бял прах, тя, освен че е ползвала, със сигурност е и пласирала кока, убедени са разследващи.
 

Сватба като в приказките

 

Дългокраката блондинка Галена все още е законна съпруга на бизнесмена Георги Георгиев, въпреки че от година двамата са разделени. Мацката сключи брак с бизнесмена в края на септември 2010 г. на пищна церемония в храм-паметника "Свети Александър Невски". Ритуалът бе отслужен в следобеден час от трима свещеници. След това над 500-те ВИП гости се събраха на бурен купон в столичния хотел "Кемпински- Зографски". Сред гостите бяха политиците Слави Бинев и Краси Каракачанов с половинките си, шефът на БФС Борислав Михайлов със съпругата си Мария Петрова, футболната миска Елеонора и съпругът й Владо Манчев, Тодор Батков, Стефка Костадинова, Ники Кънчев, целият волейболен отбор на ЦСКА, ресторантьорът Пепи Лашов и неговата любовница от Кюстендил, мастити столични адвокати и много други гости от света на светския и бизнес елит.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама