Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/1942729 www.bgdnes.bg

Обраха Галена

Чалгаджийката Галена е била обрана два пъти само през април. Това сподели самата тя по време на участие в заведението на колегата й Константин в неделя.
Няколко часа преди да извие глас, певицата решила да се разходи из столичен мол. Там нагли крадци претарашили чантата й и взели всичките й пари в брой.
"Обраха ме в мола - сподели Галена. - Сериозно! За по-малко от месец за втори път. Но какво да се прави - не всичко е пари! Ще ги избием с работа!"
Колко точно са задигнали от чантата на певицата не е ясно, но нейно близки казват, че сумата не е била никак малка.
Гадната случка не беше развалила настроението на чалгарката. Тя лудува цяла вечер, като в един момент дори захвърли обувките си и до края пя боса. Смени и DJ на пулта, за да пусне няколко песни по свой избор. Галена разкри и още нещо за себе си.
"Не ям шоколад, защото ми действа като афродизиак!", обяви изпълнителката.
Да се забавлява с песните на Галена бе дошъл и футболистът на "Ботев" (Враца) Николай Маринов. Юношата на ЦСКА бе най-поздравяваният човек в чалготеката както от певицата, така и от диджеите. Певицата дори му пя на уше един от хитовете си - "Знам диагнозата".
"Ники, приятелю, само с теб още не са ме свързвали, че имам връзка", сподели му Галена между песните. Играчът се весели с голяма компания до малките часове, въпреки че ден по-рано отборът му загуби от "Черноморец" с 0:2.

Елица Младенова

 

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама