Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/1943235 www.bgdnes.bg

Нина Никол: Изпратиха ми мъртва котка заради Поли Пантев!

Журналистката, пиарка и продуцентка Нина Никол има две висши образования. Била е водеща на редица предавания, изявява се и като продуцент. Преди повече от 7 години Никол се запознава с Митьо Крика и се женят. Но през 2011-та той заминава за Лондон, а тя не желае да остави бизнеса си в България. И така идва моментът, в който двамата се разделят. Крика си намира приятелка там, а Нина е щастлива с друг мъж тук. Той е  с две години по-голям и е руски бизнесмен.

За личният живот на Нина Никол обаче се знае много малко и това не е случайно. Тя коментира, че връзката й с Крика, с когото все още нямат развод, е била в центъра на медийното внимание и много неща са се знаели за тях. Накрая те се разделят. Нина споделя, че двамата просто са преценили, че няма как да живеят заедно повече и се разделили съвсем цивилизовано. В момента поддържат нормални отношения.

Нина Никол  е доста екстремна личност и дори е участвала в риалити формата "Страх". Екстремни ситуации обаче тя е имала и в работата си като журналист. Една от най-интересните е свързана с покойният Поли Пантев. Нина Никол, тогава съвсем млада - само на 19 години, споменава подземния бос в интервю за "Нощен труд" с един от най-големите софийски пласьори. Дилърът казва, че всички доставки минават през Поли Пантев. Нина Никол споделя, че по това време името не й говори нищо и тя не знае кой е той, но много бързо разбира. След публикацията започват откоровени заплахи, пращат й заплашителни писма, а накрая тя получава и мъртва котка.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама