Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/1945253 www.bgdnes.bg

Малеева минава на червено с децата

Просто ужас! Легендарната тенисистка Маги Малеева е доста безотговорна. Минава на червен светофар, а на всичкото отгоре в колата вози две от трите си деца.


Топпапараците на "България Днес" заснеха шокиращите кадри посред бял ден в края на седмицата в София. Магдалена бе тръгнала на пазар с 5-годишната Юлия и Нина, която се пръкна на бял свят миналото лято.
Вместо да си хванат метрото и да подишат свеж въздух, тенисистката качи децата на скромната си "Тойта". Тя поне настани отрочетата си като хората - на задната седалка, а бебето - в специално столче. Дотук обаче с разумните решения.

Реклама


 

Вместо да ползва огледалата за задно и странично виждане по предназначение, Маги си гледаше грима в тях. Попадне ли в задръстване, спортистката вдига брадичка към огледалото и си следи червилото - да не би случайно да се е размазало от много облизване и хапане на устни.
За щастие никой не реши да звънне на Малеева по телефона, докато шофираше, но тя се бе приготвила с хендсфри устройство, забодено в ухото.
Когато обаче стигна до кръстовище на бул. "Черни връх", Маги постъпи крайно безотговорно. Въпреки че светофарът грееше червено собственото й червило, Маги мина, без да му мисли много-много. Поогледа се на двете страни за коли, които да я изджаскат, не ги видя и даде газ.


С кой акъл тенисистката се вкарва в подобни приключения, не е ясно. Но защо въвлича и децата си в подобни истории?! Без думи...


Реклама
Реклама
Реклама
Реклама