Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/1945307 www.bgdnes.bg

"Железният човек" ръждяса за скрап

Ех, как ще се зарадват мургавите ни съграждани на "Железният човек 3" - в новата лента героят Тони Старк е брутално смазан, почти убит. За цялата машинария от стомана и високотехнологични сплави, която Железния човек оставя зад себе си, ще се вземат много кинти във вторичния пункт.
Екшън лентата по хиперизвестния комикс на "Марвъл" тръгва по кината у нас днес, седмица по-късно от световната премиера.


В третата част историята отново е концентрирана върху плейбоя-милиардер-филантроп-учен Тони Старк. Умникът пак е изигран от Робърт Дауни-джуниър, който затвърди имиджа си на секссимвол.
Основният злодей на индустриалеца е Мандаринът, изигран от Бен Кингсли. С него се обединява Олдрич Килиън (Гай Пиърс), учен, който изобретява нанотехнология за терористи.


Тони Старк е брутално нападнат, взривяват китния му дом на брега на океана с ракети. Той и любимата му (Гуинет Полтроу) едва се измъкват от гибелта. Старк е заклещен в ъгъла и трябва да действа бързо, ако не иска да го довършат. Дори изпада в депресия, но в крайна сметка се стяга и доброто побеждава.
Преди това да се случи, зрителите ще се фокусират върху вътрешния живот на Старк, ще видят, че и той е човек като всички останали. Звучи малко като "Батман", нали? Е, за щастие двата филма си имат собствените вселени, които е трудно да бъдат объркани.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама