Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/1952305 www.bgdnes.bg

Плеймейтка на колене във Ватикана

Преливаща от силикон БГ плеймейтка на колене във Ватикана - не е забранено, но пък е необичайна гледка.

В католическата Мека отиде Силвия Бахати, последната (засега) победителка в конкурса за най-секси мацка на "Плейбой". Напомпаната до пръсване сексбомба тръгна на екскурзията в края на април - преди нашия Великден и след западноевропейската Пасха.

Реклама

Почивката в чужбина била подарък от гаджето на Силвето, младия юрист, с когото тя мачка чаршафите от почти две години. Досега тя не го е представяла в публичното пространство, защото бил ревнив и тя се притеснявала да не й направи сценка на неподходящо място.

От благодарност за италианското пътешествие Бахати показа любовника си - снима го в гръб пред икона. От малкото, което се вижда, личи, че младият мъж е брюнет, но се изрусява с боя. И е редовен посетител на фитнеса.

Бахати също се е фотографирала пред иконата, но в далеч по-драматична светлина. Осмелила се е да коленичи, да сключи ръце смирено и да нашепва молитви до Исус Христос. Но вероятно по-скоро изповядва греховете си. Дънките й са нацепени, циците хвърчат от деколтето, русата й коса е предизвикателно стегната в конска опашка - и всичко това в базиликата "Св. Петър". Картинката е толкова контрастна, че чак е смешна.

Преди обаче да стигнат до най-голямата църква на Земята, Бахати и любовникът й се отбили във Вечния град - Рим. Обикаляли площади, возили се на мотопеди и хранели гълъби с хляб. Пътуването на силиконката й донесло прозрение свише - във Фейсбук тя сподели: "Безгрешни хора няма, но важното е да се разкаем и да молим Бог за опрощение и спасение!". Кой пък да предположи, че лесно събличащата се Силвия е религиозна!

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама