Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/1970003 www.bgdnes.bg

Ванката се прави на Слави

Всеки от нас си има кумири, или поне човек, на когото се старае да подражава, защото го харесва. В случая Ванката от "Шоуто на Слави" си е избрал да имитира шефа си, видяха папараците на "България Днес".
Досущ като гологлавия двуметров водещ Иван Атанасов, както е пълното име на Ванката, се вози на автомобил с клиширания вече регистрационен номер 7878. Тези цифри са посветени на продуцентската къща на Слави, но всъщност идват от една от песните на „Ку-ку бенд“, в която се пееше: "Седем-осем, и ще си паднала, седем-осем, и ще си легнала...".


Дълги години Слави окичваше всичките си автомобили с тази табела. Цифрите обаче не донесоха късмет на шоумена. То не бяха здравословни проблеми, то не бяха и раздели с бившите му вече подчинени - Росен Петров, Евтим Милошев, Любо Нейков. Всички те се изнизаха от сянката на шефа и стартираха свои успешни проекти, па макар и само в комерсиален аспект.

Реклама


Към днешна дата Слави вече не си слага 7878 на новите коли. Продаде джипа си на Гущеров-младши, годеника на чалгаджийката Мария, но и масивната машина вече е с друга регистрация. От известно време насам на новите си коли Трифонов поставя други цифри.


Та Ванката гордо пъчи гърди край Малкото НДК, където се снима шоуто. Толкова е добър по душа, че на излизане взе два чувала смет от студията на "Шоуто на Слави", за да ги изхвърли. И ето, заветният момент дойде - от паркинга излезе баничарка с номер 7878 и Ванката победоносно влезе в славитрифоновската кола. Защо обаче пълничкият добряк се прави на Дългия остава загадка.


Реклама
Реклама
Реклама
Реклама