Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/1970036 www.bgdnes.bg

Ирен Кривошиева: Не ревнувам от Елена Йончева

"Много съм ревнива, но никога не съм се притеснявала от Елена Йончева. Знам, че с новия ми приятел ги бяха набедили за любовници, защото той й беше сценарист, но това го изключвам от съзнанието си", каза пред "България Днес" актрисата Ирен Кривошиева.
Тя е щастлива с новия си любим Николай. Той е оператор и в последните няколко години е неотлъчно до журналистката Елена Йончева. Двамата направиха репортажи от най-горещите точки на планетата. Дори бяха спрягани и за двойка.
Николай и Ирен Кривошиева се запознават именно покрай неговата работа - преди три години той заедно с Люба Кулезич трябвало да снима интервю с Ирен в дома й. В този момент не знаел нищо за нея, само бил чувал името й.


Николай и синът на Ирен от Стефан Данаилов били в перфектни отношения.
"Влади и Ники се разбират, това много ме радва", споделя Кривошиева.
Актрисата признава, че в последните месеци е обърнала нова страница в живота си. Радостна е, че синът й Влади се е сдобрил с баща си Стефан Данаилов.
"Двамата са в много по-добри отношения, отколкото съм очаквала някога. Те дори не са ми казали, че са се сдобрили, но не се сърдя. Това си е тяхна работа", категорична е Кривошиева.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама