Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/1972043 www.bgdnes.bg

Жената до Чочо - Даниела: Имахме планове за още няколко живота!

Даниела, жената, която няколко години беше неотлъчно до Чочо Попйорданов, още не може да повярва, че него вече го няма. Че това не е само лош сън, от който ще се събуди, макар и с вик, макар и обляна в сълзи, но светът отново ще бъде хубаво място. И любовта на живота й - Чочо, отново ще бъде до нея...

Даниела не иска да я връщат към спомена за инцидента. В интернет пространството се завъртяха различни версии за смъртта на актьора - от самоубийство до залитане от прекаляване с алкохол. Тя обаче ги отхвърля категорично. И споделя, че Чочо обожавал компаниите, природата, театъра, приятелите си.

Реклама

Даниела разказва, че двамата имали планове за бъдещето, за които няколко живота няма да стигнат. На Чочо му се живеело, въпреки спекулациите, че след загубата на майка му е мислел за самоубийство.

Даниела споделя, че през последните месеци актьорът, за който от години се знаеше, че злоупотребява с алкохола, почти не е пиел. Майка му и д-р Пенева от "Токуда му препоръчвали да откаже алкохола, тъй като черния му дроб е зле и може да се случи непоправимото.

То обаче се случи...без да е пил!

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама