Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/1984803 www.bgdnes.bg

ДесиСлава: Не съм бременна

"Не съм бременна за съжаление, това са измислици", сподели пред "България Днес" фолкпевицата ДесиСлава. От няколко дни по различни медии се завъртя новината, че чалгарката е във втория месец.

Деси обаче не отрече, че двамата с гаджето й Зарко са обсъждали темата за бебе и не изключват възможността скоро да поработят по въпроса.
"В момента не е времето. Отдали сме се един на друг и се радваме на всеки миг заедно, но знае ли човек", сподели още фолкаджийката.
В момента влюбените гълъбчета са на почивка в съседна Турция и се радват на хубавото време.

Реклама

Десислава и ММА боецът Светлозар Савов са заедно от близо две години и въпреки голямата разлика във възрастта им в полза на Деси двамата се разбират идеално.
Любовният им романс започва, след като изпълнителката решава да снима 24-годишния здравеняк в един от клиповете си и още тогава си признава, че няма нищо против да дели леглото си с такъв хубав мъж.

Деси е известна с палавия си любовен живот и няколкото си неуспешни връзки. Русото миньонче има 13-годишен син - Майки, от бившият си мъж Михаил, а след раздялата си с него бързо реши да се ожени за вафления бос Галин. Бракът им обаче не издържа дълго и Галин реши да вземе за жена Галена, а Деси преоткри щастието в 9 години по-младия от нея Зарко.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама