Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/1987348 www.bgdnes.bg

Владо Данаилов: Свещеник забрани секса на майка ми!

Миналата година Владимир Данаилов и майка му - актрисата Ирен Кривошиева, дълго време бяха в устата на цяла България, особено след като влязоха в риалитито "ВИП брадър". Днес, две седмици преди Владо да отлети за Америка, той споделя, че с баща му, Стефан Данаилов са намерили общ език.

Владко разказва, че е решил да учи, което се понравило на Ламбо. Синът му ще се пробва в два щатски университета в специалностите психология и социални дейности. Мечтата му е да отвори кабинет за терапия. Жена му Виктория пък започва да учи за медицинска сестра.

Реклама

Владимир Данаилов шокира с признанието си, че с жена си спят в едно легло, но не правят секс повече от 1-2 пъти в годината. За него сексът е като вятъра, а истинската любов е братската любов. Владо споделя, че е овладял животинското в себе си.

Той разказва, че майка му също не прави секс. Когато отишла да се изповяда в една църква, свещеникът й казал да спре секса, за да види какво прави и да не се жени, защото само изгаря и губи мъжете си. В момента Ирен Кривошиева е с Николай - оператора на Елена Йончева. Синът й Владимир споделя, че тя е влюбеа в него, но се съмнява, че ще се ожени отново и пак ще прави същите глупости след забраната на свещеника.

 

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама