Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/1987750 www.bgdnes.bg

Софийският въздух отрови Бон Джоуви

Софийският въздух докара Джон Бон Джоуви до алергичен шок.
Пред почти 60 хиляди човека на стадион "Васил Левски" фронтменът на легендарната банда Бон Джоуви обяви, че се налага да прекъсне концерта, защото е с влошено здраве. Грандиозното шоу приключи преждевременно два часа след началото му.
"Алергията ми се изостри и не мога да продължа, това е неловко, това не съм аз. Може би нещо във въздуха я отключи, не знам. Ще се опитам да изпея още една песен, ще трябва и вие да ми помогнете и след това ще трябва да приключим за тази вечер", с тези думи Бон Джоуви се сбогува с българската публика. Лекарският екип, който пътува с групата по време на световното му турне, е оказал първа помощ на музиканта още зад сцената. След това с чартърен полет Бон Джоуви отлетя от София за Виена, където е претърпял медицински изследвания, научи "България Днес".
Самият музикант написа вчера специално обръщение към българската публика.
"Скъпа София, изключително много се радваме, че бяхме в България и вие бяхте наша публика. Посрещнахте ни с голямо гостоприемство. Вие бяхте първите, които видяха новата ни сцена, която нарекохме "София" на вас, и мислим да пътуваме с нея по целия свят. Някои от вас забелязаха, че получих алергичен пристъп точно след акустичния сет, приблизително около стотната минута на нашето шоу, и поради тази причина се наложи да го прекратим след втория час. Правя всичко по силите си, за да не се повтори случилото се на концерта във Виена", написа фронтменът на официалната страница на групата.
Преждевременното оттегляне на певеца предизвика противоречиви коментари сред феновете. Повечето от тях поздравиха музиканта за волята му да пее до последно. Огорчени зрители обаче си поискаха парите за билетите обратно. Това няма как да се случи, тъй като концертът прекъсна само 20 минути преди официалния му край.
За да се поучат от американската рок банда, на стадиона се изсипа цяло стълпотворение от родни музиканти начело с Васил Найденов и Кирил Маричков. Почти целият Министерски съвет начело със служебния премиер Марин Райков бе във ВИП ложите на стадиона. Макар и запален рокер, Райков така и не се отпусна докрай и остана със строг костюм.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама