Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/1987764 www.bgdnes.bg

Васил Драганов чака бебе

Актьорът Васил Драганов чака бебе, научи "България Днес". Съпругата му Андреа потвърди новината.
"Да, в петия месец съм и това е най-хубавото нещо, което може да се случи на всяка жена. Още не сме сигурни, че бебето ще е момиче, но каквото и да е, дано е живо и здраво. Естествено, мислили сме за име, но няма нищо сигурно. Иначе първата ни дъщеря я кръстихме на майката на Васко - Любов", похвали се бъдещата мама.
Каката на бебока пък - 7-годишната Любов, първоначално не била доволна от факта, че ще дели вниманието на мама и тати с друг, но с времето свикнала с този факт. "Вече с нетърпение очаква появата на малкото. Говори му, пее на руски, понеже учи в руско училище, и се надява да е момиче, за да си играят заедно", споделя радостно майката. От малка дъщерята на Васил е суперактивна бърборана. "Първата й дума беше "тате". Между тях има много силна връзка. Той я глези и й позволява всичко. Сега с появата на другото дете предполагам, че ще се наложи да въдворим и някои забрани", споделя строго бъдещата родилка. Андреа не крие, че ще се радва, ако партньорът на сцената на Васко - Любо Нейков, стане и кръстник на бебето в утробата й. "Той е невероятен човек и много ще се радвам, живот и здраве, след време да въведе в православната вяра детенцето, което чакаме", споделя жената на Васко Драганов.
Точно преди месец слуховете определиха актьора Васко Драганов за новия любимец на продуцента Любо Нейков. Той обаче от своя страна обясни, че се държи загрижено и свойски с всичките си колеги и не влиза сериозно в ролята на шеф.

Лили АНГЕЛОВА


Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама