Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/1990063 www.bgdnes.bg

Елица и Стоян на полуфинал тази вечер! (видео)

България може да гласува на втория полуфинал на конкурса „Евровизия" 2013, който е днес. На него излизат и нашите сънародници Елица и Стоян, които представят България, и трябва да ги подкрепим да дадат всичко от себе си.

По регламент България обаче не може да гласува за нашата песен.

Елица и Стунджи да призовават българите в чужбина да гласуват за тях, за да видим България отново на финал.

Реклама

"Когато приехме предизвикателството, го направихме с голяма отговорност и желание да представим на широката европейска аудитория магията на българския фолклор и на всичко, което ни отличава и прави специални като народ. Сега се надяваме всички българи по света да ни подкрепят отново, защото във времена, когато толкова много неща ни разделят, ролята на музиката е да ни обединява. Ние трябва да се гордеем от нашата музика и ритми, да ги показваме и да градим различен облик на нашата страна. "Евровизия" е едно от местата, където това може да се случи", заявиха преди днешното си изпитание Елица и Стоян.

Вторият полуфинал започва от 22:00 българско време.

Следват да бъдат определени последните 10 изпълнения, които ще продължат към големия финал в събота (18 май).

След изпълнението на последната песен линиите за гласуване ще са отворени.

Участващите държави са Латвия, Македония, Азербайджан, Финландия, Малта, България, Исландия, Гърция, Израел, Армения, Унгария, Норвегия, Албания, Грузия, Швейцария, Румъния, Испания, Франция и Германия.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама