Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/1991811 www.bgdnes.bg

Емилия със счупен нос

Иво АНГЕЛОВ

Фолкпевицата Емилия е катастрофирала и е със счупен нос след пътния инцидент, съобщиха пред "България Днес" от музикална компания "Пайнер".

Катастрофата не е била сериозна, но въпреки това изпълнителката има няколко контузии - счупен нос, пукнато ребро и синини по цялото тяло. "В момента Емилия е добре и няма опасност за нейния живот. Тя обаче ще се възстановява известно време, като през това време всичките й участия са отложени. Най-вероятно тя ще се върне към ангажиментите си през юни, което означава, че до края на месеца ще релаксира в домашни условия", коментираха от музикалния гигант.

Реклама

Неприятният инцидент се е случил в началото на месеца по време на 6-дневната великденска ваканция. Обстоятелствата около катастрофата не са ясни, но има информация, че Емилия не е въртяла волана, а е била возена от един от шофьорите на мъжа си - бизнесмена Коко Динев. Именно той сега полага грижи за нея, за да се възстанови по-бързо.

Отсъствието на Емилия от публичното пространство стана очебийно през миналия уикенд. Тогава имаше купон за втория рожден ден на дискотеката на Коко Динев в Кулата. Половинката му обаче не се появи да пее на партито заедно с Галена, а вместо нея на сцената излезе Малина.

Емилия от няколко дни е изключила мобилния си телефон и не отговаря на обаждания, за да може да се възстановява при пълно спокойствие. Самата изпълнителка заявила, че не иска случаят да се разгласява публично, за да не привлича вниманието към себе си с подобен неприятен инцидент.

 

Анелия с два пътни инцидента

Фолкпевицата Анелия два пъти е катастрофирала сериозно, но се разминава без тежки наранявания.

Първият инцидент се случва през юли 2009 г. на автомагистрала "Тракия" в посока за Бургас. Според информацията пътят е бил мокър и хлъзгав от дъжда. Певицата карала с несъобразена скорост и загубила управление над джипа си. Анелия се отървала с леки охлузвания и драскотини.

Пътен инцидент имаше и през декември 2011 г. Драмата се разиграла, докато Анелия пътувала за участие в Русе. Според официалната информация друг автомобил спрял рязко пред возилото на певицата и станала катастрофата. Певицата се размина само с шок от преживяното и огънати ламарини на джипа си.

Реклама
Реклама
Реклама