Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/1992236 www.bgdnes.bg

Мирослав Йончев: Арестуваха ме барети, а съдружникът ми, хирургът Вълчин Гаров, дори не е разпитан!

В края на юни 2012 г. Мирослав Йончев беше показно арестуван по обвинение за участие в престъпна група, занимавала се с трафик на хора и сводничество. След като беше освободен от НСС, където стоя 9 месеца, най-титулуваният модел и фитнес състезател на България, завършил политология в СУ "Климент Охридски", призна пред вестник "168 часа" за приятелските си отношения с Антон Петров - Хамстера, както и че Алексей Петров не му е чичо.

Йончев казва, че към днешна дата има достъп до модната си агенция "Май Ейджънси", но прокуратурата не дала възможност жена му да получи пълномощно от него, за да плаща текущите такси и данъци, докато той е арестуван. Така най-добре работещата модна агенция у нас умишлено е доведена до фалит, смята Мирослав. 

Реклама

Той споделя, че е привлечен в обвинението и като длъжностно лице, а до момента в който се е подготвял сценария за арестуването му е притежавал 34% от бизнеса. Друг е държал мажоритарния дял и когато "театъра" започва, се отказал.

Този човек е хирургът Вълчин Гаров. Мирослав Йончев казва, че съдружникът му никога не е викан и разпитван, а през цялото време той е бил мажоритарният собственик на модна агенция "Май Ейджънси". От ефира на Нова тв прокурорът призовал ако някой може да го намери, за да го разпитат. В същото време Мирослав Йончев е арестуван в дома си от барети.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама