Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/2056263 www.bgdnes.bg

Първа сватба в парламента

Първа сватба в парламента

Депутат от ГЕРБ се жени в събота

Надя Панкова

За разлика от предишния мандат, когато ергените в парламента се дърпаха дълго от брачния хомот, в това събрание има по-големи смелчаци. Още не минал и месец, откакто е депутат, старозагорският избраник от ГЕРБ Пламен Йорданов ще се венчае за любимата си Пламена.

Тази събота Йорданов ще вдигне първата сватба за новия парламент в курортен комплекс Елените, а почетни гости ще са кметът на Стара Загора Живко Тодоров и любимата му Нели, приятели от общинския съвет и много роднини. Булката е завършила фризьорство и козметика в Канада, така че приятели се шегуват, че сама дори можела да си спретне прическата за сватбата. Тодоров и младоженецът пък се знаят отдавна, тъй като финансистът и кметът са учили заедно в УНСС в столицата.

Реклама


Сред депутатите бързо плъзна мълвата, че техен колега вдига сватба, но Пламен е скромен по отношение на коментарите. Младоженецът не се вълнувал, че ще е първият "бракуван" в парламента от новите си колеги. Младоженецът дори помолил медиите да не разгласяват за сватбата, преди двойката наистина да се врече в събота.

 "Толкова пъти отлагахме, отдавна съм й предложил, но веднъж едни избори, няма как да стане, после хайде пак още едни избори, затова сега наистина искаме да се получи", споделил сред приятели от града на липите младият депутат.


В миналия парламент колегите му Александър Ненков и Георги Андонов изчакаха бая време, преди да се врекат на половинките си. "Ние от седем години сме заедно, а чак сега й предложих", сам се пустосваше на шега Андонов. Ненков и любимата му Пламена пък се ожениха първи от свитата на ГЕРБ в предишното събрание.

Без съпрузи
в събранието

Парламентарните влюбени двойки не са една или две, но нито една сватба не е свързала депутат с депутатка. Топдвойка в събранието са Волен Сидеров и Деница Гаджева, но тяхната бурна история покрай раздялата на патриот щ1 бе изместена от соцроманса между Мая Манолова и Ангел Найденов. Двамата доскоро гаджеха като депутати, но Найденов вече стана министър на отбраната и влюбените поне не се виждат на работа всеки ден. За сметка на това Волен и Гаджева са неразделни.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама