Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/2056605 www.bgdnes.bg

40 дни от смъртта на Чочо Попйорданов

40 дни от смъртта на актьора

"Хъшове"-те заедно в памет на Чочо

Събират се в Драгалевския манастир да почетат колегата си


Анета ПЕЛЕВА

Да се съберат заедно и почетат през уикенда в Драгалевския манастир паметта на приятеля си хъш Петър Попйорданов решиха негови колеги от Народния театър "Иван Вазов", научи "България Днес".
"Не всички успяха да дойдат вчера на панихидата по повод 40 дни от смъртта на Чочо и затова ще се видим пак в събота или неделя, ей така, да си попеем и да си спомним за него", сподели близък до семейството на Попйорданов. Човекът уточни, че "външни хора" на събитието не се очакват, защото само колегите му го организират. Между тях със сигурност ще присъства и 2-годишната Катерина Попйорданова, осиновеното от последната жена на актьора момиченце.
"Последната жена на Чочо Даниела вече се научи да се грижи за малката. Веднага след смъртта му тя взимаше детенцето да го гледа през деня. През останалото време четеше книги, за да се подготви за съвместния им живот", споделиха близки до Даниела. Те обясняват още, че най-често засичат архитектката да разхожда Катето до апартамента на родителите си, който се намира на бул. "Скобелев" срещу НДК. "Но и Народният театър е любим маршрут за двете. Там също всички се радват на момиченцето", споделиха близки до ученическата любов на Чочо.
Вчера по повод 40 дни от смъртта на актьора в столичния храм "Св. Георги" да си спомнят за голямата ни тв звезда дойдоха актьорите Христо Мутафчиев, Деян Донков, Рени Врангова, Иван Ласкин, Алекс Сърчаджиева, Коко Каменаров и Радина Червенова. От мъка бащата на Чочо - Иван Попйорданов, едва дочака края на заупокойната литургия, приседна едва-едва до последната любов на Чочо Ц Даниела, и я хвана за ръка. "Не мога да говоря от болка", сподели бившият изпълнителен директор на БНТ, Киноцентъра и театъра на Сатирата, който за по-малко от месец загуби обичани съпруга и син.

 

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама