Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/2057893 www.bgdnes.bg

Емилия си хвана любовник

Зловещ слух броди из фолксредите. Ако се вярва на пикантната мълва, Емилия изневерявала системно на мъжа си Коко Динев. От месеци насам блондинката, родом от Гълъбово, въртяла забранена любов с млад бизнесмен. А иначе го играе примерна жена, която си гледа семейството и чат-пат води битки за честта на мъжа си.

Емилия поела риска да загуби всичко, за което се е борила досега, и без свян мами мъжа си. За похожденията й се говори отскоро, тъй като била много внимателна и успешно се прикривала. Както често се случва обаче, опиянените от любов губят връзка с реалността и стават непредпазливи за дебнещите ги опасности. Така се случило и с чалга изпълнителката.

Реклама

Фолкпевицата, която дълго го играеше жертва, мамела Динев с по-млад от нея бизнесмен. Ако се вярва на мълвата, любовникът на Емилия е на около 25 години и е родом от Плевен. Младокът бил доста заможен и със завидно самочувствие. Баровецът развивал способностите си в семейния бизнес. Бил амбициозен, а от известно време възнамерявал да се пробва и в политиката.

Влюбените не можели да издържат дълго един без друг и често се виждали. Блондинката успявала да надхитри мъжа си и да се види с любовника си след почти всяко участие. Под претекста, че е изморена, за да изминава пътя до Сандански, и уверението, че ще нощува сама в хотел, Емилия се срещала тайно с гаджето. Певицата била толкова заслепена от любов, че започнала да става невнимателна и резултатът е налице. Мълвата за прелюбодеянието й набира скорост и е въпрос на време да стигне до ушите на нищо неподозиращият й съпруг.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама