Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/2063796 www.bgdnes.bg

Шайбата заби Печенката

Истерия предизвикаха абитуриентите от Националното музикално училище "Любомир Пипков" - бийтбокс шампионката Адриана Николова-Печенката и звездата от "Революция Z" Иван Тишев, на бала си онзиден, видя "България Днес".

Сензацията на вечерта обаче бяха не само те, а и гаджето, което 20-годишната имитаторка на звукове показа пред съученици и даскалки - актьорът от "Комиците" Петьо Петков-Шайбата.

Реклама


"Така е. Отскоро са заедно и са много щастливи, пу, пу, да не ги урочасаме", призна млада жена, дошла да види приятелката си и актьора на Любо Нейков под ръка на празненството.
"Знаете ли, понеже много работи с Веско Ешкенази, Ади нямаше нито рокля, нито обувки допреди седмица. В голям стрес беше, но сега всичко е ок", ожали Печенката с апарат в ръка и нейна роднина, дошла от Плевен да я гледа.


Басистът и звезда от сериала "Революция Z" Иван Тишев бе другата атракция на вечерта в даскалото. Високият красавец се бе постарал с ексцентричен дрескод и дежурните черни кецове.
"На късмет са ми, слагам ги, когато ми предстои нещо вълнуващо", сподели актьорът музикант.
Дали от кецовете или от нещо друго, но фенките на актьора луднаха и не спираха да се снимат с него. Той пък обяви, че си няма гадже, и веднага бе засипан от предложения. Някои неособено морални.

Лили АНГЕЛОВА

 

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама