Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/2063809 www.bgdnes.bg

Ники Михайлов се НАЛИВА с вино

Някои пият от мъка, други от радост, трети се наливат с алкохол, като се разделят с Алисия. Така направи Ники Михайлов, който реши да почерпи с бяло вино за края на връзката си с чалгаджийката.


Единствено зорките топпапараци на "България Днес" изловиха гуляя на сина на Боби Михайлов през уикенда. Михайлов бе завел двама близки авери в супертузарско заведение в центъра на София, където често се размотават Златките и прочее хайлайф личности.

Реклама


Поръча по една салата и няколко бири, а за себе си взе бяло вино с минерална вода - манекенска диета. През цялото време Ники се хилеше и ровичкаше из джиесема си и показваше снимки (най-вероятно на Алисия) на аверите си. Михайлов бе облякъл тениска с щампа на Отровната Айви, врагиня на "Батман" - по-добре от тениската с Мики Маус, с която обича да се носи.


Освен раздялата с чалгаджийката футболягата празнуваше и силния интерес, който няколко английски тима проявяват към него. Договорът на Михайлов в "Твенте" изтича и се появиха слухове за трансфера му в престижния "Фулъм". Нищо не е официално засега, но съдейки по небрежното поведение на вратаря, кошницата му в професионален план е оплетена.


За разлика от тази в личен - Алисия вече заби младо гадже, люби брата на Вили Сечкова. А от раздялата с чалгаджийката насам, която се случи на 27 май, Ники още не е показал, че има нова жена до себе си. Най-новата песен на Алисия е прочувствена балада със заглавие "Познавам ли я" и е директен въпрос към доскорошната й изгора. Ники обаче упорито мълчи.


Разлъката с Алисия обаче му навлече гнева на феновете на изпълнителката. Във Фейсбук страницата на певицата се появи заплашително съобщение: "Внимавай, Михайлов, да не те настигне лигата голяма, че да тичкаш пак при мама. Памперс  приготви си и охраната засили си. Ще те чака нещо лошо, без джипче ще останеш скоро".


И наистина - Ники си е взел няколко охранители, които да го вардят от влюбени в Алисия фенове. Гардовете чинно следят спортиста и даже му отварят чадър над главата, когато вали дъжд.
Синът на Боби Михайлов, който участваше в ПТП миналата година, заминал за Дубай в неделя - уж да си почине. А може би го е страх от повсеместните протести?

 

 

 

Реклама
Реклама
Реклама