Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/2063822 www.bgdnes.bg

Мамят зрители да гласуват за "Къртицата"

Един от зрителите на телевизионното риалити "Къртицата", който познае кой е саботьорът в базата, има шанса да спечели 105 550 лева. Или поне по този начин продуцентите на шоуто агитират аудиторията да пуска есемеси с предположения кой е предателят, научи "България Днес".

Точно преди финала в бюджета на Къртицата има над 100 хиляди лева. За да накарат зрителите да гласуват, продуцентите съобщиха, че първата от тези суми може да бъда спечелена както от участника саботьор, успял да заблуди останалите заселници, така и от един от зрителите на формата, познал измамника.
За да отиде тази сума обаче в ръцете на някой "простосмъртен зрител", трябва не само той да е познал изменника, а и 50% от гласувалите също да са разконспирирали кой е агент Къртицата.

Реклама

"Парите никога няма да бъдат спечелени от някой от зрителите. На практика е невъзможно над половината хора да познаят кой е Къртицата, а дори и да приемем, че е възможно, вотът винаги може да се манипулира", коментират недоволни от регламента фенове.

Другото, което подразни зрителите, е фактът, че те гласуват от самото начало на предаването в продължение на вече 3 месеца, а правилата за наградата станаха ясни едва преди финала.

По време на последното живо предаване шестимата финалисти ще се явяват заедно на тестове за самоличността на Къртицата, като след всеки тест един от тях, дал най-малък брой верни отговори, ще отпада. По този начин финалистите ще бъдат редуцирани до трима души, един от които ще бъде предателят. Точно в този момент самоличността Къртицата ще бъде разкрита от водещите. До финала на шоуто успяха да стигнат Деян Неделчев-Икебаната, Любо, Кирил Ефремов, Божидар Искренов-Гибона, Тодор и Марина.

 Рут Колева: Киро е предателят!

Певицата, която напусна шоуто крачка преди големия финал, заяви пред "България Днес", че според нея актьорът Кирил Ефремов е Къртицата.
"Убедена съм, че Киро е предателят. Той е актьор, нека не забравяме, умен е, а и всички улики водят именно към него", аргументира се изпълнителката.
Рут добави, че фактът, че се е изпокарала с Любо в предаването, далеч не означава, че това е краят на отношенията им. "Чакам да мине финалът, за да можем двамата с Любо да се видим и да си поговорим на четири очи", сподели Колева и обясни, че тежките обиди, които двамата си размениха в ефир, са плод на моментно избухване.

Гергана Асенова

 

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама