Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/2291994 www.bgdnes.bg

Известната наследница Парис Хилтън влиза във "Вип Брадър"

След миналогодишното участие на Памела Андерън в шоуто "Вип Брадър", тази година
Нова ТВ и продуцентите подготвят поредната изненада за зрителите. В Къщата ще влезе най-известната от наследничките на фамилията Хилтън - Парис, пише Нова телевизия.

Тя е една от най-ярките и забележителни световни личности. Заявява, че се възприема като американска принцеса и има пълното основание за това. Още на 18-годишна възраст започва да развива свой бизнес и днес империята й Paris Hilton Entertainment  се оценява на милиарди долари. 17-те продуктови линии с марката на Парис - обувки, чанти, часовници, дрехи и др, се предлагат в магазините й в над 40 държави по целия свят. Притежава над 15 аромата с общи продажби за над 1,5 млрд. долара, а през 2011 г. получава наградата "Предприемач за милиард долара" като признание за успешния й бизнес и глобалната й марка.

Реклама

Парис Хилтън е известна като един от пионерите на риалити телевизията. Екипът на Нова телевизия да успее да осигури на известната наследница във VIP Brother. Заради часовата разлика преговорите с агента й започват в 20.00 ч. българско време и продължават до сутринта на следващия ден.

„След успеха с Памела Андерсън през изминалия сезон на "Вип Брадър" бяхме сигурни, че отново искаме световна звезда в шоуто. Не беше никак лесно да изберем подходяща такава, защото Памела бе много истинска и направи страхотно шоу, но от Парис Хилтън очакваме повече. Нито за миг не сме имали колебания и смятам, че най-големият ни успех е това, че в сезона на тайните успяхме да запазим първата голяма тайна толкова дълго време", споделя Антоний Мангов, програмен директор на Нова ТВ.

 

 

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама