Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/2298233 www.bgdnes.bg

Део: Мой проблем е дали ще се събирам с Лора или разделям с Елена

"Цялото медийно внимание понякога ми идва в повече и ми се е искало за момент поне да не е така. Да не е фактор. Иска ми се да се знае, че това дали ще се събирам с Лора, или ще се разделям с Елена, си е лично мой проблем. Имам чувството, че и на Луната да отида да живея, сигурно ще е също толкова интересно, което е абсурдно, но е факт. Това заяви Деян Славчев - Део, който ще е водещ на новото риалити шоу „Музикална академия", в което ще участва и бившата му приятелка Лора.

„С Лора сме приятели. Радвам се, че тя ще участва в шоуто", категоричен е блондинът, чиято тв звезда изгря в „Джубокс" по националната телевизия.

Реклама

„Елена е голям пич! Едно много добро момиче със страхотно семейство.", каза пък за последната си приятелка Део.

Във връзка с изтеклата преди дни в публичното пространство информация, че бащата на Елена - Недко Добриков, е бил арестуван за иманярство, Део заяви, че единственото, което знае за Добриков е, че е човек, който работи много.

"Движи си и двата магазина - единият е хранителен, другият - за авточасти. Бачка като луд! Човекът наистина работи страшно много, направил ми е страхотно впечатление. За другото наистина нямам представа", коментира той.

Део сподели, че е бил в Гърция на почивка, за да презареди и да продължи със същото добро темпо. Имал е нужда, защото дори по време на „Денсинг старс" е припадал от изтощение на репетиции.

Део разказа още, че е ходил единствено на първия протест и след това е нямал възможност.

"Тогава, когато се обсъждаше, че въпросът дали да се пуши или не в заведенията е с най-висока степен на важност в момента и пръв трябва да се реши. Бях на линия още в 08:00 ч. сутринта, събраха се за нула време около 2000 човека пред Народното събрание. Беше една неделя. И това е единственият протест, на който съм участвал, признавам си", каза още Део пред „ШОУ".

Реклама
Реклама
Реклама